Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
17:10 25 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Doliu în sport A murit Ioan Anton, fostul mare portar al FC Farul Constanța

ro

11 Mar, 2019 07:08 5397 Marime text
Doliu, din nou, în fotbalul constănțean și cel românesc, după ce s-a stins din viață, la numai 56 de ani, fostul mare portar Ioan Anton, care între 1988 și 1992 a jucat la FC Farul Constanța.

Aflat de mai mulți ani acasă, la Vaslui, Ioan Anton a pierdut cel mai important meci al vieții sale, contra unei boli incurabile.

Anul trecut, în luna martie, SSC Farul a organizat la Constanța un meci caritabil pentru sprijinirea fostului fotbalist, care a fost și el prezent la acțiune.

Tot în 2018, Ioan Anton a fost invitat la Constanța de SSC Farul la ridicarea pe stadionul Gheorghe Hagi a mai multor steaguri personalizate cu chipuri ale legendelor Farului, printre care și cel al lui Ioan Anton.

Totodată, în 2016, fostul mare jucător a onorat invitația SSC Farul si a fanilor de a petrece câteva zile pe litoral. Cu acel prilej, Ioan Anton a mers si la meciul SSC Farul - Sparta Techirghiol, dând lovitură de începere. Ioan Anton a primit echipament al SSC Farul si a fost ajutat cu bani. De asemenea i s-a suportat costul drumului si al zilelor de ședere la Constanța, fostul jucător rămânând impresionat de ceea ce a trăit cu ocazia acelei vizite.

Sursa foto: ZIUA de Constanța
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii