Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
23:20 25 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Doliu în fotbalul constănțean. S-a stins din viață Stere Dămășaru

ro

15 Dec, 2020 13:29 4492 Marime text
 
  • De la înființarea Academiei Hagi și a FC Viitorul, Stere Dămășaru a fost responsabil cu activitatea de învățământ de la cele două structuri sportive. 
Fotbalul constănțean este din nou în doliu, după ce s-a stins din viață și Stere Dămășaru, fost fotbalist, antrenor și profesor, iar de la înființarea Academiei de Fotbal Gheorghe Hagi și a FC Viitorul responsabil cu activitatea de învățământ la cele două structuri fotbalistice.  
 
Odihnește-te în pace, nea Stelică!
 
Academia de Fotbal "Gheorghe Hagi" și FC Viitorul Constanța deplâng trecerea în neființă a profesorului Stere Dămășaru, responsabilul cu activitatea de învățământ la cluburile noastre încă de la înființare.
 
Condoleanțe familiei îndoliate!, este mesajul FC Viitorul.  
 
Un mesaj de condoleanțe a transmis și FC Farul Constanța:
 
Fotbalul constănțean este în doliu! Familia alb-albastră deplânge trecerea în neființă a fostului antrenor și profesor Stere Dămășaru! Dumnezeu să-l odihnească în pace!
În cariera sa, Stere Dămășaru a antrenat, cu rezultate deosebite deosebite, mai multe echipe din județul Constanța, dar a fost și selecționer al echipei naționale de fotbal pe plajă și antrenor al echipei constănțene de fotbal în sală. 

Citește și:
 

Sursa foto: FC Viitorul

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii