Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
20:49 09 05 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Doi handbaliști de la CSM Constanța participă cu Naționala României la campania de pregătire din Spania

ro

06 Jan, 2023 00:00 1245 Marime text
 

 
  • În cadrul cantonamentului, tricolorii susțin și trei meciuri de verificare.
 
Echipa națională masculină de handbal a României a demarat o nouă campanie de pregătire, stagiul derulându-se în această perioadă în Spania.
 
În cadrul cantonamentului sunt programate și trei meciuri de verificare, contra a trei participante la Campionatul Mondial 2023, țara gazdă, Argentina și Bahrein. Partidele sunt transmise în direct / online, de TDP și TVE din Spania și sunt găzduite de Palacio de los Deportes l´Illa de Benidorm.
 
Prima partidă a avut loc joi seară, cu Spania, iar celelalte două se desfășoară vineri, 6 ianuarie, cu Argentina (de la ora 17.45), și sâmbătă, 7 ianuarie, cu Bahrein (de la ora 16.45). România a pierdut meciul cu Spania, scor 29-42 (16-23). 
 
Pentru această acțiune, selecționerul României, Xavier Pasqual, a apelast și la doi jucători de la CSM Constanța, portarul Dan Vasile și interul Gabriel Ilie. La finele anului trecut, aceștia au participat cu selecționata tricoloră și la Trofeul Carpați, întrecere găzduită de Oradea Arena. România a ocupat locul trei, după ce a învins cu 35-25 (18-14) Algeria în finala mică. În semifinală, tricolorii au cedat în fața Slovaciei, scor 30-31 (18-17).
 
CSM Constanța a încheiat anul 2022 pe locul doi în clasamentul Ligii Naționale, cu 35 de puncte, având 11 victorii, două egaluri și două înfrângeri în 15 partide. Podiumul arată astfel: 1. Dinamo - 45p (punctaj maxim în 15 etape), 2. CSM Constanța - 35p, 3. Minaur Baia Mare - 33p. În ultimul meci din anul trecut, echipa de pe litoral a învins Steaua la Constanța, scor 32-21 (13-17). Campionatul se reia pe 4 februarie, când CSM Constanța va evolua în deplasare cu CSM Oradea, ultima clasată, echipă care nu are niciun punct, după ce a pierdut toate cele 15 meciuri jucate.       
 
PRECIZĂRI:
 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.
 
Sursa foto: Facebook (CSM Constanța)
 
Citește și:
 
UPDATE. Handbal
România s-a clasat pe podium la Trofeul Carpați
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii