Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
20:35 26 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Divizia A1 CS Medgidia a anunțat noi transferuri la volei feminin (galerie foto)

ro

31 Jul, 2021 00:00 2903 Marime text
 

 
  • În sezonul trecut, CS Medgidia a realizat cea mai importantă performanță din istoria clubului, clasarea pe locul patru și calificarea în cupele europene.
  • Pentru noul campionat, pe lângă Diana Ioana Calotă, au fost transferate și Alexandra Trică, Raisa Laura Ioan, Bianca Daiana Albăstroiu și Ramona Adelina Rus.
  • Echipa din Medgidia va debuta în noua stagiune pe teren propriu, contra nou promovatei SCM Craiova.
 
Echipa feminină de volei CS Medgidia, reprezentanta județului Constanța în Divizia A1, a anunțat noi transferuri, Dianei Ioana Calotă, care a deschis lista achizițiilor, adăugându-li-se alte patru jucătoare: Alexandra Trică, Raisa Laura Ioan, Bianca Daiana Albăstroiu și Ramona Adelina Rus.
 
Alexandra Trică (25 de ani) este originară din Brăila și vine de la CSM Târgoviște, cu care a ieșit campioană și și-a trecut în palmares Cupa și Supercupa României. Cu Metal Galați are patru titluri de campioană și o Cupă a României, iar campioană a ieșit și cu Tomis Constanța. „Din 2005 este prezentă în Divizia A1 de volei feminin si de peste 10 ani este componentă a lotului național, ultimul trofeu câștigat pentru România fiind Silver League, în 2019. A bifat de asemenea multe participări la Campionatele Europene cu naționala“, se arată pe pagina de Facebook a CS Medgidia.  

 
Raisa Laura Ioan e constănțeancă

 
Născută la Constanța, Raisa Laura Ioan (23 de ani) a activat ultima dată la CSU Medicina Târgu-Mureș, echipă la care a jucat opt ani și a fost căpitan. În sezonul 2014/2015, a fost campioană în divizia de cadete, iar un an mai tîrziu a reușit aceeași performanță și la junioare. Doi ani la rând, în 2015 și 2016, a participat cu echipa României la două Campionate Europene, la nivel de cadete și junioare. „La Medgidia, va juca pe postul de centru, ca și până acum. Promite mult și noi o primim cu brațele deschise!“, este mesajul grupării din Medgidia.

 
„Tânără, cu mult potenţial“

 
Bianca Daiana Albăstroiu (23 de ani) a evoluat la CSM Lugoj, din 2014 și până în sezonul trecut, iar la un moment dat în carieră a fost împrumutată la CSU Politehnica Timișoara. În stagiunea 2018-2019 a ocupat locul 2 la BVA CUP și a bifat două sezoane la rând (2019/2020, 2020/2021) cu calificări în CEV Voleyball Challenge Cup. „Este tânără, cu mult potențial și îi spunem bun venit la CS Medgidia!“, menționează CS Medgidia.

 
Finalistă a Ligii Campionilor

 
Ramona Adelina Rus (extremă) a ajuns la CS Medgidia de la vicecampioana Volei Alba Blaj. „A fost componentă a naționalei României, echipă cu care a participat în 2019 la turneul final al Campionatului European de volei feminin. Ramona Rus a participat și la campania de succes din 2019 a naționalei, încheiată cu câștigarea Silver League și, implicit, cu promovarea în ediția viitoare a Golden League. Ramona a început voleiul la Blaj, clubul unde a reuşit performanţe la toate categoriile de vârstă. 3 titluri de vicecampioană naţională, la minivolei (2010), cadeţi (2012) şi juniori (2015). Alături de Volei Alba Blaj, Ramona Rus a câștigat campionatul României în 2015, 2019, 2020 și Cupa României în 2019. Totodată a fost finalistă a Ligii Campionilor în 2018 și a Cupei CEV 2019. Anul acesta, a ajuns în finala Cupei Challenge tot cu Volei Alba Blaj. Bine ai venit la Medgidia, Ramona Adelina Rus!“, se mai arată pe pagina de Facebook a CS Medgidia.
 
În sezonul trecut, CS Medgidia a realizat cea mai importantă performanță din istoria clubului, clasarea pe locul patru și calificarea în cupele europene. Pregătită de Florin Voinea și Radu Began, echipa din Medgidia va debuta în noua stagiune pe teren propriu, contra nou promovatei SCM Craiova.

În secțiunea Galerie Foto găsiți imagini cu noile jucătoare ale clubului constănțean. Sursa foto: Facebook (CS Medgidia)
 
PRECIZĂRI:
 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.
 
Citește și:
 
Titrata voleibalistă Diana Ioana Calotă, transferată de CS Medgidia
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii