Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
23:36 18 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Din nou coleg cu Florin Buzea Costel Niţescu, fost fotbalist al FC Farul, s-a transferat la CS Afumaţi (galerie foto)

ro

21 Jan, 2017 00:00 6451 Marime text
Noua echipă a fotbalistului constănţean Costel Niţescu este divizionara secundă CS Afumaţi, care ocupă locul 11 în clasamentul Ligii a 2-a. Jucătorul a semnat deja cu formaţia pregătită de Vasile Neagu şi a susţinut şi o partidă de verificare, 2-2 cu Olteniţa. 
 
La echipa ilfoveană, Niţescu l-a reîntâlnit pe coechipierul său de la FC Farul Florin Nicolae Buzea. Astăzi, CS Afumaţi susţine un meci amical cu CS Păuleşti, dar Costel nu va juca, întrucât a suferit o întindere musculară. Un alt amical este cel cu echipa din Modelu, sâmbăta viitoare. Niţescu e folosit la Afumaţi fundaş dreapta (postul său de bază), în vreme ce Buzea joacă stoper dreapta.
 
După FC Farul, Costel a mai jucat la Callatis 2012 Mangalia şi la Înainte Modelu. Fotbalistul a fost dorit şi de SSC Farul, însă faptul că CS Afumaţi joacă în Liga a 2-a l-a determinat să accepte, acum, această ofertă. „Primul gând a fost la Farul, dar am ales apoi Afumaţi pentru oportunitatea de a juca în eşalonul secund. Pe viitor, poate mă voi întoarce acasă. Dacă oferta Farului va mai fi de actualitate, voi veni cu bucurie“, a declarat Costel Niţescu.

Sursa foto: ZIUA de Constanţa

Citeşte şi:

Astăzi e ziua de naştere a unui jucător de la Farul
 
Incredibila întoarcere de scor de acum 13 ani: Un fotbalist al Farului a fost copil de mingi în meciul în care tatăl său a învins miraculos Dinamo în „Groapă” (galerie foto + video)
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii