Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
13:04 19 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Deși a anunțat că se retrage din Liga a 3-a, CS Medgidia a jucat până la urmă cu Sportul Chiscani! Care a fost scorul final

ro

25 Aug, 2018 22:52 3012 Marime text
CS Medgidia a anunțat astăzi retragerea echipei de fotbal din Liga a 3-a, ca protest la adresa  Inspectoratului de Jandarmi Județean „Mihail Kogălniceanu” Constanța, care nu și-a dat acceptul pentru desfășurarea cu spectatori  a meciurilor pe stadionul din Medgidia.
 

În urma activităţii de reverificare a respectării condiţiilor de siguranţă (n.r. la stadionul Iftimie Elisei din Medgidia), Inspectoratul de Jandarmi Judeţean Constanţa a repropus Federaţiei Române de Fotbal prin adresa nr. 2198067/24.08.2018, ca până la îndeplinirea condiţiilor de siguranţă prevăzute de lege, partidele de fotbal să se desfăşoare fără spectatori, conform art. 11, alin (4) din Legea nr.4/2008 privind prevenirea şi combaterea violenţei cu ocazia competiţiilor şi a jocurilor sportive, s-a menționat într-un comunicat al IJJ.

 
CS Medgidia fusese programată să susțină astăzi, pe teren propriu, meciul de debut în Liga a 3-a, seria secundă, cu Sportul Chiscani.
 
În cele din urmă, clubul din Medgidia a decis să dispute meciul, fără spectatori.
 

În urma unei analize obiective, conducerea Clubului Sportiv Medgidia împreună cu reprezentanții primăriei au luat decizia de a juca totuși meciul de astăzi cu ACS Sportul Chișcani, pentru ca echipa noastră să nu fie sancționată de Federația Română de Fotbal, cu promisiunea că saptămâna viitoare va fi convocată o comisie complexă formată din reprezentanții tuturor instituțiilor abilitate care va analiza pertinent situația și în final se va lua o decizie rațională, echilibrată și în favoarea cetățenilor municipiului Medgidia, iubitori de sport, care sunt dezamăgiți, deoarece astăzi nu le este permis accesul pe stadion pentru a își susține echipa, a fost mesajul postat pe pagina de Facebook a CS Medgidia.

 
Partida i-a revenit formației gazdă, cu scorul de 1-0, grație golului lui Alexandru Muscă (30).
 
În celelalte partide ale rundei s-au înregistrat rezultatele:
 
CS Tunari – Axiopolis Cernavodă 1-1
CS Făurei – CSM Oltenia 0-0
CSO Bragadiru – FCSB II 1-2
CS Afumați – Delta Dobrogea Tulcea 3-0
Agricola Borcea – SC Popești Leordeni 0-4
Unirea Slobozia – Înainte Modelu 3-1
FC Rapid – Progresul Spartac 1944 2-1.
 
Clasament: 1. Popești Leordeni – 3p, 2. Afumați – 3p, 3. Slobozia – 3p, 4. Rapid – 3p, 5. FCSB II – 3p, 6. Medgidia – 3p, 7. Tunari – 1p, 8. Cernavodă – 1p, 9. Făurei – 1p, 10. Oltenița – 1p, 11. Progresul Spartac – 0p, 12. Bragadiru  - 0p, 13. Chiscani – 0p, 14. Modelu – 0p, 15. Tulcea- 0p, 16. Borcea – 0p.

Sursa foto: Facebook (CS Medgidia)
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii