Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
06:10 19 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Derby la Constanţa! Se înfruntă primele două clasate la rugby Cătălin Sasu dă startul partidei Tomitanii - Gloria Buzău

ro

21 Apr, 2018 00:00 2461 Marime text
Stadionul „Mihai Naca“ din Constanţa găzduieşte sâmbătă, 21 aprilie, de la ora 10.00, derby-ul etapei a 12-a din Divizia Naţională de rugby, Tomitanii Constanţa (locul 2, cu 40 de puncte, dar cu un meci în minus) - Gloria Buzău (locul 1, cu 45 de puncte).
 
Spectatorii sunt invitaţi la un nou meci de ţinută, pe care tânăra echipă a Tomitanilor (nou promovată) ţine neapărat să-l câştige. Ca şi la disputa cu CS Năvodari, din etapa a zecea, startul simbolic al partidei de sâmbătă va fi dat de un fost mare rugbyst al Farului Constanţa (cu care a ieşit campion al României) şi al echipei naţionale. Acum două runde a fost vorba de Sorin Trancă, acum cel care va da startul va fi Cătălin Sasu.
 
„Ne aşteaptă un meci greu, dar avem convingerea că putem câştiga. Ne bazăm mult pe sprijinul publicului. Suntem convinşi că va fi iar o atmosferă deosebită pe stadion“, a declarat Cristian Cojocaru, antrenorul Tomitanilor. În pauză, va avea loc obişnuitul concurs cu premii de la meciurile de acasă ale echipei constănţene.
 

Meci acasă şi pentru CS Năvodari

 
Cealaltă reprezentantă a judeţului Constanţa în DNS, vicecampioana CS Năvodari (a treia clasată), joacă şi ea în această rundă pe teren propriu, întâlnind, astăzi, de la ora 10.00, pe stadionul „Flacăra“ din Năvodari, Ştiinţa Petroşani, echipa situată pe locul cinci.
 
Celelalte meciuri din rundă se dispută tot astăzi, astfel: de la ora 10.00 - CS U AV Arad - RCM Galaţi; de la ora 14.00 - Bucovina Suceava - RC Bârlad. Clasament: 1. Gloria Buzău - 45p, 2. Tomitanii - 40p, 3. CS Năvodari - 38p, 4. RC Bârlad - 34p, 5. Ştiinţa Petroşani - 29p, 6. RCM Galaţi - 12p, 7. Bucovina Suceava - 8p, 8. CS U AV Arad - 6p.
 
Sursa foto: ZIUA de Constanţa
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii