Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
18:01 27 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Declarații Gheorghe Hagi și Ionuț Larie înainte de Flora Tallinn - Farul Constanța. „Nu ne putem uita în spate, la rezultatul din tur“ (GALERIE FOTO + VIDEO)

ro

15 Aug, 2023 19:17 1496 Marime text


Farul Constanța, campioana României, a susținut astăzi, 15 august 2023, la Tallinn, în Estonia, conferința de presă oficială pentru meciul contra campioanei Estoniei, Flora Tallinn, programat mâine, 16 august, de la ora 19.00, în manșa secundă a turului trei preliminar al Conference League 2023/2024.

Au vorbit managerul tehnic al echipei constănțene, Gheorghe Hagi, și căpitanul formației, fundașul Ionuț Larie.

În tur, la Ovidiu, Farul a câștigat cu 3-0 și este favorita certă pentru calificarea în play-off.

Pentru mine, e un meci care începe de la 0-0. Trebuie să jucăm foarte bine, întâlnim o echipă puternică, cum am zis și în tur. Flora e o echipă disciplinată, care joacă destul de vertical. Am venit însă pentru a câștiga. Nu ne putem uita în spate, la rezultatul pe care l-am obținut în tur. Acesta este mesajul meu pentru echipă și sper ca toți să-l înțeleagă. Mâine va fi o luptă, sunt sigur de aceasta, ambele echipe ne-am cunoscut bine la Constanța. Cred că cei care vor veni la stadion se vor bucura de fotbal, a menționat Gheorghe Hagi.

      
Citește și:

Conference League 2023/2024
Flora Tallinn - Farul Constanța, miercuri, 16 august. Cine transmite meciul. Campioana României, cu un picior în play-off


În fotbal, miracole de pot întâmpla, știm ce a fost în tur, rezultatul poate fi mincinos. A fost o partidă echilibrată. Noi, cei din vestiar, și staff-ul suntem încrezători în acest al doilea meci, dar știm în acelați timp că Flora Tallinn e o echipă foarte bună, care ne-a pus probleme în prima manșă. Trebuie să practicăm jocul nostru și, cu siguranță, dacă vom avea o evoluție bună, ne vom califica, a declarat Ionuț Larie.

Tot astăzi, 15 august, Farul a efectuat la Tallinn și antrenamentul oficial înaintea meciului de mâine, iar imagini de la ședința de pregătire găsiți în Galeria foto a acestui articol.
 
Sursa foto: Facebook (Farul Constanța)

Citește și:


Delegația Farul Constanța a ajuns la Tallinn, pentru meciul din preliminariile Conference League (GALERIE FOTO)

UPDATE. Farul Constanța
Andrei Borza, transferat la Rapid București. Anunțul oficial al clubului din Giulești

 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Vezi toate STIRILE VIDEO!

Ti-a placut articolul?

Comentarii