Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
02:28 20 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

De ce se fac "scoțieni" patru fotbaliști de la Viitorul

ro

06 Oct, 2012 03:27 2949 Marime text

fotbal_viitorul_sursa_foto_academia_hagi.jpgÎn lotul cu care echipa Naţională de fotbal Under-19 a România va participa la miniturneul de calificare pentru Turul de Elită de la Campionatul European se află şi patru jucători de la FC Viitorul Constanţa.

Este vorba de portarul George Şerban, de fundaşii Mihai Bălaşa şi Bogdan Ţâru şi de mijlocaşul Bogdan Mitache. Turneul se desfăşoară în perioada 9-14 octombrie, în Scoţia. Alături de reprezentativa ţării gazdă, România va mai juca împotriva Elveţiei şi Armeniei. Programul tricolorilor este următorul: pe 9 octombrie, cu Elveția, la Falkirk, de la ora 21.30; pe 11 octombrie, cu Scoția, la Falkirk, de la ora 21.30; pe 14 octombrie, cu Armenia, la Hamilton, de la ora 17.00.

La Turul de Elită se califică primele două clasate plus cel mai bun loc trei din cele 12 grupe. Faza finală a Europenelor va avea loc în Lituania, între 20 iulie și 1 august 2013.

La juniori Under-17, România a disputat mini-turneul de calificare la Turul de Elită în Macedonia, dar a ocupat doar locul trei, cu 1 punct. În utlima partidă, disputată la Kumanovo, România - Irlanda 0-2. Ambii jucători de la Academia Hagi din lotul tricolor au fost titulari: mijlocașul Răzvan Marin a jucat tot meciul, iar atacantul Andrei Ludușan până în minutul 68.

Remiză cu Cerno More Varna

Echipa de jucători născuți în anul 1999 de la Academia Gheorghe Hagi a susținut un meci amical în Bulgaria, cu Cerno More Varna, pe terenul acesteia. Scorul a fost 1-1, constănțenii deschizând scorul în minutul 19, prin Gabriel Iordan.

Antrenorul Nicolae Roşca a utilizat jucătorii: Murariu - Mişilaricu, Acasandrei, Suflaru, Apetrei - Gheorghe, Măţan, Crânganu - Ene, G. Iordan, Dumitraşcu. Au mai jucat: Fl. Iordan, Ştefan, Zanfir, Burcea și Apostolache.

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii