Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
19:50 23 07 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Danubius Rasova a promovat în Liga a 5-a, după un meci cu opt goluri

ro

29 Jun, 2018 00:00 2420 Marime text
Echipele clasate pe locul doi în cele două serii ale Ligii a 6-a de fotbal a judeţului Constanţa, Sud (Danubius Rasova) şi Nord (Recolta Nicolae Bălcescu), s-au întâlnit, la Techirghiol, în barajul care a stabilit a treia echipă promovată în Liga a 5-a.
 
Aceasta este Danubius Rasova, care a învins Recolta Nicolae Bălcescu cu 6-2, la pauză scorul fiind 2-2. Al doilea baraj de promovare, de la Liga a 5-a la Liga a 4-a, se joacă sâmbătă, 30 iunie, de la ora 17.30, tot la Techirghiol, între ocupantele locurilor 3 şi 4 în sezonul trecut al Ligii a 5-a, Axiopolis Cernavodă II şi Litoral Corbu.
 
În noua ediţie de campionat, Liga a 4-a va avea 18 echipe, iar în urma accederii în Liga a 3-a a campioanei CS Medgidia, nu va retrograda nicio formaţie în Liga a 5-a, eşalon din care vor urca trei echipe: campioana CS Poseidon 2 Mai Limanu, vicecampioana CS Peştera (direct) şi câştigătoarea barajului.
 
În stagiunea 2018/2019 în Liga a 5-a vor activa 16 echipe, promovând de la Liga a 6-a tot trei formaţii: campioanele Sportul Tortoman (seria Nord) şi AS Pelinu (seria Sud) şi Danubius Rasova (în urma barajului). Noul campionat al Ligii a 6-a va fi structurat pe două serii a câte 14 sau 16 echipe.
 
Întrunit în componenţa Lucian Cârjă (preşedinte), Constantin Stamate şi Florin Zisu (vicepreşedinţi), Comitetul de Urgenţă al Asociaţiei Judeţene de Fotbal Constanţa a numit Comisia de validare a dosarelor pentru candidaţii la funcţiile de preşedinte, vicepreşedinte şi membru în Comitetul Executiv. Comisia e compusă din Vasile Cenuşe (preşedinte), Gheorghe Dumitraşcu şi Petre Comăniţă (membri). De asemenea, din Comisia de Apel fac parte: Ovidiu Nedelcu (preşedinte), Gheorghe Pârvu şi Stere Cicio (membri).
 
Sursa foto (cu rol ilustrativ): ZIUA de Constanţa 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii