Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
00:59 26 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Cumpăna găzduieşte şi Cupa României la oină. Participă şase echipe, nelipsind Frontiera Tomis Constanţa

ro

09 Jul, 2019 00:00 2679 Marime text

La Cumpăna se va desfăşura un nou eveniment sportiv de nivel naţional, modernul complex sportiv „Centenar 2018“ din localitatea constănţeană urmând a găzdui Cupa României la oină, întrecere masculină de seniori.
 
Întrecerea a fost programată între 18 şi 20 iulie a.c., urmând a participa şase echipe, din toată şara: Frontiera Tomis Constanţa, Straja Bucureşti, Politehnica Cluj, CS Olteni, Biruinţa Gherăeşti şi Energia Râmnicelu. Inaugurat în mai 2019, complexul de la Cumpăna are piste de alergare, teren de fotbal / rugby cu nocturnă, teren de oină, teren de baschet, pistă de atletism, pentru aruncarea ciocanului, aruncarea discului şi aruncarea greutăţii, teren de handbal, două terenuri de tenis cu nocturnă, un teren de volei, dar şi spaţii de cazare pentru sportivi.
 
Iulie este luna oinei la Constanţa, pe litoral urmând a se desfăşura în acest interval, în afară de Cupa României de la Cumpăna, alte şase competiţii: Campionatul Naţional de seniori pe plajă (masculin), Campionatul Naţional de juniori 1 (Under-18, masculin), Campionatul Naţional de juniori 2 (Under-16, masculin), Campionatul Naţional de juniori 3 (Under-14, masculin), Campionatul Naţional de juniori 1 pe plajă (masculin) şi Campionatul Naţional de juniori 2 pe plajă (masculin).
 
Sursa foto: Facebook (Federaţia Română de Oină)
 
Citeşte şi:
 
Interviu online cu Ion Răuţă, directorul CS Victoria Cumpăna Turneul final al Cupei Satelor, organizat fără reproş la Cumpăna. Mesajul reprezentanţilor FRF

CS Cumpăna, câştigătoarea fazei judeţene Constanţa a Cupei României (galerie foto)

Au ocupat locul doi pe ţară la Cupa Satelor! Micii fotbalişti de la Cumpăna vor avea parte de o experienţă unică la meciul România - Spania (galerie foto)

Mai mulţi miniştri, senatori şi deputaţi, prezenţi la eveniment Un complex sportiv modern, „Centenar 2018“, inaugurat, ieri, la Cumpăna (galerie foto)

 
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii