Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
02:55 15 05 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Cu patru etape înainte de final, Farul are trei puncte avans față de a doua clasată. Mihai Popescu, imbatabil în dueluri cu Sepsi OSK

ro

03 May, 2023 00:00 1495 Marime text

 
  • În etapa a șaptea, echipa constănțeană întâlnește pe teren propriu Rapid București. 
 
După etapa a șasea din turneul play-off al Superligii (prima din retur), Farul Constanța, echipa de pe prima poziție, are un avans de trei puncte față de a doua clasată și cinci față de formația de pe poziția a treia.
 
„Marinarii“ au remizat în deplasare cu Sepsi OSK Sfântu Gheorghe (1-1), FCSB a învins în deplasare Universitatea Craiova (2-1), iar CFR Cluj, campioana en-titre, a cedat cu 1-3 în fieful Rapidului. În aceastăsituație, cu patru etape înainte de finalul campionatului, clasamentul arată astfel: 1. Farul - 43p, 2. FCSB - 40p, 3. CFR - 38p, 4. Universitatea Craiova - 35p, 5. Rapid - 34p, 6. Sepsi OSK - 25p. La înjumătățirea punctajului, când s-a intrat în play-off, FCSB și CFR au beneficiat de rotunjire, astfel că, la o eventuală egalitate de puncte la final, Farul este în avantaj, întrucât în cazul ei nu a fost vorba de rotunjire.
 
Etapa a șaptea se desfășoară după programul: sâmbătă, 6 mai, de la ora 21.30 - Farul - Rapid; duminică, 7 mai, de la ora 21.00 - CFR Cluj - Universitatea Craiova; luni, 8 mai, de la ora 21.00 - FCSB - Sepsi OSK. „Lupta continuă. Încă 4 finale de jucat“, se menționează pe pagina de Facebook a clubului de pe litoral.

UPDATE: Biletele de intrare la meciul Farul Constanța - Rapid București, epuizate în timp record

În meciul de la Sfântu Gheorghe, în care echipa de pe litoral a fost egalată în minutul 90, ratând in extremis victoria, fundașul „marinarilor“ Mihai Popescu (folosit pe întreaga durată a confruntării) s-a arătat imbatabil în dueluri. Cifrele sale din meci au fost: acțiuni / reușite - 87/73, pase / precise - 57/44, dueluri / câștigate - 16/16, dueluri aeriene / câștigate - 10/10, deposedări / reușite - 2/2, mingi recuperate - 8. „Super Mihai Popescu! Procentaj perfect la dueluri pentru fundașul nostru!“, este mesajul Farului.
 
PRECIZĂRI:
 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.
 
Sursa foto: Farul Constanța
 
Citește și:
 
Farul Constanța, bătălia pentru titlu. Mai sunt patru meciuri!
Hagi - „Ceilalți din spate se uită la noi. Să sperăm că le vom face zile grele“ (GALERIE FOTO)
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii