Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
04:21 11 05 2021 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

CSU Neptun, la turneul final al Diviziei A. Echipa din Constanţa, singura cu trei jucătoare în topul marcatoarelor

ro

19 Apr, 2021 00:00 2410 Marime text
  • CSU Neptun Constanţa a ocupat locul secund în seria C a Diviziei A.
  • Gabriela Moldoveanu, Andreea Pintilie şi Mihaela Stănciulescu au marcat fiecare peste 60 de goluri.
  • Pe parcursul sezonului regular, antrenorii Ion Ivan și Lăcrămioara Ilie au debutat la echipa mare mai multe jucătoare tinere și de viitor.
 
Echipa feminină de handbal CSU Neptun Constanţa s-a calificat la turneul final al Diviziei A, după ce a ocupat locul doi în seria C a întrecerii, fiind devansată de CSU Ştiinţa Bucureşti. 
 
La turneul final se va da lupta pentru promovarea în Liga Naţională, pe parcursul mai multor tururi. În clasamentul celor mai bune marcatoare din Divizia A, la finele turneului regular, ierarhie întocmită de handbalmania.ro, CSU Neptun este singura echipă din întrecere care are trei jucătoare în top 12! E vorba de Gabriela Moldoveanu (locul 2-4, cu 68 de goluri), Andreea Pintilie (locul 6, cu 64 de goluri) şi Mihaela Stănciulescu (locul 10-12, cu 60 de goluri).   
 

„Lali”, 11 goluri în meciul cu CNE Rm. Vâlcea

 
Gabriela Moldoveanu este aşadar principala marcatoare a CSU Neptun după prima fază a campionatului. În ce o priveşte pe Andreea Pintilie, aceasta a revenit foarte bine pe teren după o pauză de nouă luni, în timp ce Mihaela Stănciulescu a avut parte de un final remarcabil de sezon.
 
„După o perioadă de nouă luni în care a absentat din cauza unei accidentări la gleznă, pierzând o parte din meciurile debutului de sezon, Andreea Pintilie a revenit pe teren și a făcut-o cum nu se mai poate mai bine: cu 64 de goluri. Jucătoarea născută la Hunedoara a fost una dintre cele mai folosite jucătoare ale Neptunului după revenirea pe teren. Cea mai experimentată jucătoare și veterana echipei, Mihaela Stănciulescu, a avut un final de sezon excepțional. Lipsind la penultimul turneu al sezonului regulat, Mihaela Stănciulescu a încheiat cu un weekend senzațional în turneul de la Slobozia, unul în care a înscris nu mai puțin de 21 de goluri, 11 dintre ele fiind în cel mai bun meci al său din acest sezon, împotriva celor de la CNE Râmnicu Vâlcea. «Lali» încheie sezonul cu 60 de goluri marcate iar performanța sa o propulsează în topul celor mai bune marcatoare din acest sezon!”, se arată pe pagina de Facebook a CSU Neptun.  
 

Un sezon atipic

 
Pe parcursul sezonului regular, la CSU Neptun Constanţa au debutat o serie de tinere jucătoare. „A fost un sezon atipic, unul în care echipa noastră a avut rezultate și meciuri foarte bune. CSU Neptun Constanța s-a confruntat în decursul sezonului cu probleme de lot, atât în lotul jucătoarelor, cât și pe banca tehnică, probleme cauzate de pandemie sau de accidentări minore. Antrenorii Ion Ivan și Lăcrămioara Ilie au gestionat însă foarte bine aceste perioade, permițând de altfel și debutul la echipa mare a unor jucătoare tinere și de viitor, precum Corina Demici, Ioana Mihăila, Lavinia Lazăr, Anastasia Dulceață sau Mihaela Lungu printre altele. O parte dintre junioarele Constanței au început să ia parte la antrenamentele echipei și au luat pulsul și intensitatea antrenamentelor senioarelor iar din acest punct de vedere CSU Neptun Constanța continuă să aducă în prim plan jucătoare care pot face pasul către echipa mare”, mai precizează sursa citată.
 
PRECIZĂRI:
 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

 
În secţiunea Galerie Foto găsiţi imagini cu principalele trei marcatoare ale CSU Neptun în seria C a Diviziei A. Sursa foto: Facebook (CSU Neptun)
 
Citeşte şi:
 
CSU Neptun Constanţa, victorii pe linie la turneul de la Slobozia
 

 

Ti-a placut articolul?

Comentarii