Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
20:57 30 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

CSM Constanța Voleibalista Bianca Cucu a debutat în Divizia A1 de senioare la numai 12 ani!

ro

10 Oct, 2023 10:01 1882 Marime text
 
Echipa feminină de volei CSM Constanța a debutat cu dreptul în Divizia A1, eșalonul de elită din România, câștigând cu 3-1 meciul din deplasare cu CSU Medicina Tg. Mureș, iar în această partidă s-a înregistrat un moment istoric.
 
Sportiva Bianca Cucu, de la formația de pe litoral, a debutat în Divizia A1 de senioare la numai  12 ani, 10 luni și 3 zile!  
 

Cu girul antrenorilor de la CSM Constanța, jucătoarea de la CSM Constanța este acum una dintre sportivele cele mai tinere care și-au făcut debutul în Divizia A1 de senioare.
 
În vârstă de 12 de ani, una dintre jucătoarele României în care Florin Voinea și Radu Began își pun toată speranța, a debutat cu o victorie în primul meci al sezonului pentru Constanța, la Târgu Mureș, în care a învins cu 3-1, fiind printre cele mai tinere debutante în cel mai înalt eșalon al voleiului feminin românesc, este mesajul CSM Constanța.

 
Originară din Buzău, Bianca Cucu este un mare talent și aparține categoriei de vârstă speranțe (în primul an), având înălțimea de 1,82 m.
 
În această vară, Bianca a participat, remarcându-se, și la Campionatul European Under-17.
 
Sursa foto: Facebook (CSM Constanța Volei)
 
Citește și:

 
Volei
Debut cu victorie! Nou-promovata CSM Constanța produce surpriza și câștigă la Tg. Mureș
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii