Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
17:45 27 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

CSM Constanța volei Cum a trăit Alexandru Ignat debutul său în Divizia A1. Un meci și două puncte de neuitat! (GALERIE FOTO)

ro

31 Jan, 2024 17:00 986 Marime text
Alexandru Ignat
 
  • Tânărul voleibalist Alexandru Ignat a fost folosit în seturile 1 și 3 ale meciului CSM Constanța - Universitatea Cluj.
 
Meciul de volei dintre CSM Constanța și Universitatea Cluj, din etapa a 15-a a Diviziei A1, nu va fi uitat niciodată de Alexandru Ignat, de la echipa de pe litoral, care a debutat cu această ocazie în prima ligă.
 
Iar fericirea tânărului voleibalist este cu atât mai mare cu cât CSM Constanța (antrenori, Cristian Imhoff și Răzvan Parpală) a câștigat partida cu 3-0, iar el a reușit două puncte în timpul cât a fost folosit, în seturile 1 și 3 (de fiecare dată în locul lui Valentino Vidoni). „CSM Constanța și-a consolidat locul în primele 8 echipe ale Diviziei A1, după victoria în trei seturi în fața celor de la CS Universitatea Cluj-Napoca. Un meci în care pentru constănțeni Alexandru Ignat a primit șansa din partea antrenilor de a debuta în Divizia A1 și a făcut-o cum nu se poate mai bine, având atacuri reușite și puncte realizate“, se arată pe pagina de Facebook a CSM Constanța.
 
„În primul set, tracul a fost mai mare“
 
Ca orice tânăr care debutează la seniori, într-un meci oficial, și Alexandru Ignat a avut emoții la început, dar acestea s-au estompat pe parcurs. „A fost foarte multă emoție. În primul set, tracul a fost mai mare, în celălalt am fost mai calm, mai sigur pe mine. Nu mă așteptam să intru în acest meci, dar mă bucur că la fiecare pas primit am făcut punct“, a spus Alexandru Ignat, care a avut și un mesaj pentru fani: „Vă mulțumesc mult pentru sprijin și vă aștept la cât mai multe meciuri“.
 
O atmosferă foarte frumoasă
 
Theodor FrîncuCSM Constanța s-a impus fără probleme în fața formației clujene, ultima clasată (fără punct acumulat până acum), scorul pe seturi fiind 25-18, 25-21 și 25-15. „Am făcut un meci bun și nu a fost tocmai ușor, desi așa a părut. Am avut o săptămână grea, cu trei meciuri în șapte zile. Am început bine săptămâna, cu o victorie cu Baia Mare, la mijlocul săptămânii am avut o deplasare lungă și grea la Zalău, gazdele impunându-se cu 3-1. Astfel că la meciul cu U Cluj am fost puțin obosiți, dar am luptat și am reușit să obținem cele trei puncte. A fost o atmosferă foarte frumoasă, au venit destul de mulți spectatori. Îi așteptăm mereu în număr mare, promițându-le spectacol“, a spus și un alt voleibalist de la CSM Constanța, Theodor Frîncu, autor a cinci puncte contra formației clujene.
 
12 puncte pentru Dinculescu
 
În acel meci, pentru formația gazdă au evoluat: Dinculescu - 12 puncte (16 preluări, 44% pozitive, 31% excelente), Vidoni - 11p (11 preluări, 55%, 45%), Asmarandei - 8p, St Jean - 7p, Druță - 7p, Frîncu - 5p, Ignat - 2p, Arquez - 2p, Badea - 1p, Gavriz - libero, Grigore, Constantinescu, Săvoiu - libero. Popa - rezervă. 
 
Urmează partida contra campioanei
 
După meciul cu Universitatea Cluj, CSM Constanța se află pe locul șapte în clasament, cu 23 de puncte, având opt victorii și șapte înfrângeri în cele 15 meciuri disputate până acum. În partida următoare, din etapa a 16-a, formația de pe litoral va juca în fieful campioanei în exercițiu a României, Arcada Galați, care se află pe poziția sedundă în ierarhie, cu 35 de puncte, la patru lungimi în spăatele liderului CSM Corona Brașov. Arcada Galați a jucat 14 partide până acum în acest campionat, înregistrând 12 victorii și două eșecuri. „Este un nou meci pentru noi, îl vom trata la fel de serios și, de ce nu, încercăm să câștigăm puncte și cu campionii. Îmi doresc să joc în cât mai multe partide“, a spus Alexandru Ignat. Partida Arcada Galați - CSM Constanța se joacă sâmbătă, 3 februarie 2024, de la ora 16.00, în Sala Polivalentă Dunărea Galați.  
 
Voleibalistele speranțe au victorii pe linie
 
Formația feminină de speranțe a CSM Constanța, pregătită de Vanesa Deșliu și Bianca Cojocaru, își continuă parcursul fără greșeală în divizia națională Under-15, seria B, în care conduce detașat în clasament, cu victorii pe linie. În turneul 3 al competiției, CSM Constanța a jucat în sala Complexului Sportiv „Tomis“ din strada Flămânda și a câștigat cele trei partide în minimum de seturi: 3-0 (25-18, 25-22, 25-18) cu ACS Flamingo Volleyball Club Constanța, 3-0 (25-13, 25-19, 25-13) cu CSS1 Constanța și 3-0 (25-18, 26-24, 26-24) cu CSS Tulcea. Clasament: 1. CSM Constanța - 26p (9 victorii în 9 meciuri), 2. CSS1 Constanța - 18p (6-3 în 9 meciuri), 3. CS Năvodari - 14p (5-4 în 9), 4. CSS Tulcea - 10p (3-6 în 9), 5. ACS Flamingo Volleyball Club - 4p (1-11 în 12).
   
PRECIZĂRI:
 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.
 
Sursa foto: Facebook (CSM Constanța Volei)
 
Citește și:
 
Volei
CSM Constanța, succes fără probleme cu Universitatea Cluj (GALERIE FOTO + VIDEO)
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii