Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
08:29 27 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

CSM Constanța volei Antrenorul Cristian Imhoff - „Aceasta este provocarea, să joci contra unor echipe mari“ (GALERIE FOTO)

ro

08 Jan, 2024 17:00 1018 Marime text
  • În prima etapă a returului, CSM Constanța va evolua în deplasare cu CSU Universitatea de Vest Timișoara.
 
Echipa masculină de volei CSM Constanța a întâlnit campioana en-titre a României, CSM Arcada Galați, într-o etapă restanță care a deschis anul 2024 la Constanța, în Sala Sporturilor „Simona Amânar“.
 
În fața unui adversar care se pregătește de un meci de Liga Campionilor, antrenorul principal al formației de pe litoral, Cristian Imhoff, s-a bazat pe toți jucătorii disponibili în acest început de an. Arcada Galați și-a respectat statutul de favorită și s-a impus cu 3-0 (25-19, 25-19, 25-18). Marți, 9 ianuarie 2024, de la ora 18.00, echipa gălățeanăva întâlni pe teren propriu, în Sala Sporturilor Dunărea din Galați, Cucine Lube Civitanova (Italia), în grupele principale ale CEV Champions League, cea mai importantă competiție intercluburi din Europa.
 
„E greu să revii dacă ai asemenea erori“
 
„Ne așteptam la o asemenea replică de la un adversar de calibrul Arcadei Galați. În primul set, am avut multe greșeli de serviciu și a fost greu să ținem pasul cu ei, mai ales pe final. În setul doi, a fost la fel, iar în setul trei au fost foarte multe erori neforțate, pe neatenția noastră. Contra unei astfel de echipe e greu să revii dacă ai asemenea erori. Ei au greșit mai puțin spre deloc și de aici se vede rezultatul final. Încercăm să luăm măcar punct din asemenea partide, dar gândul nostru e și la victorie. Însă în disputele cu echipele de rangul nostru trebuie neapărat să învingem, nu se pune problema. Vrem să ne facem jocul nostru, să ne simțim bine pe teren. Le mulțumesc fanilor, apriciem foarte mult sprijinul lor, chiar ne ajută“, a declarat voleibalistul Cristian Badea, de la CSM Constanța.
 
„Avem nevoie de toți jucătorii“    
 
În prima etapă a returului, formația de la malul mării va evolua în deplasare cu CSU Universitatea de Vest Timișoara. „Întotdeauna putem face lucrurile mai bine, asta e sigur. Să spunem că am avut momente în care am evoluat bine, dar Arcada e o echipă puternică, ne-a forțat mereu să greșim. În anumite momente, am arătat ceva interesant, ce am lucrat în timpul săptămânii. Aceasta este provocarea, să joci contra unor echipe mari, care te forțează mult. A fost dificil, cum ne așteptam. Trecem însă peste acest meci și ne reluăm pregătirea din timpul săptămânii pentru meciul următor, de la Timișoara. Sezonul este lung, trebuie să fim pregătiți și concentrați. Avem nevoie de toți jucătorii“, a punctat și Cristian Imhoff.
 
„Ne bucură această victorie“
 
CSM Constanța a încheiat turul Diviziei A1 pe locul 8, cu 14 puncte după 11 meciuri jucate, în timp ce Arcada Galați a acumulat 29 de puncte și a redus la două puncte diferența față de liderul Corona Brașov.
 
„Ne bucură această victorie, cu cele trei puncte ne apropiem de prima poziție, acolo unde e clar că ne dorim să fim. Referitor la meci, întotdeauna partidele care vin după o anumită pauză competițională pot avea anumite semne de întrebare. Probabil că emoțional sau din punct de vedere tehnic nu te ridici la nivelul dorit. Noi am fost însă destul de OK din acest punct de vedere, iar pentru prima partidă din 2024 pot spune că suntem mulțumiți pentru ce am arătat pe teren. Marți, vom juca împotriva unui adversar de un alt calibru, Lube Civitanova, iar succesul de la Constanța ne ajută. Orice victorie îți dă moral, dar și poftă de antrenament. Când apar anumite înfrângeri, e puțin mai greu în sală“, a spus Sergiu Stancu, antrenorul Arcadei Galați.
 
PRECIZĂRI:
 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.
 
Sursa foto: Facebook (CSM Constanța Volei)
 
Citește și:
 
Volei
CSM Constanța a cedat în duelul cu Arcada Galați, campioana în exercițiu a României (GALERIE FOTO + VIDEO)
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii