Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
14:59 24 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

CSM Constanța Rezultate remarcabile obținute de luptătorii clubului la Turneul Internațional U20 „Dumitru Pîrvulescu & Vasile Iorga”

ro

29 May, 2023 10:35 1079 Marime text
Sursa foto: CSM Constanța

Duminică, 28 mai 2023, în Sala Polivalentă din București s-au încheiat întrecerile din cadrul Turneului Internațional U20 „Dumitru Pîrvulescu & Vasile Iorga”.
 
„Turneul de tradiție al României destinat juniorilor a aliniat la start peste 350 de sportivi din 20 de țări”, se arată pe site-ul Clubului Sportiv Municipal Constanța.
 
La Turneul Internațional din Capitală, CSM Constanța a fost reprezentat de cinci sportivi, dintre care trei la feminin: Georgiana Antuca la categoria 50 kg, Nicoleta Băjan la categoria 53 kg și Patricia Iurașcu la categoria 53 kg și doi la masculin: Daniel Marian Sandu la categoria 65 kg si Denis Ioan Chirică la categoria 86 kg.
 
Dintre aceștia, trei sportivi au avut comportări remarcabile, Patricia Iurașcu la categoria 53 kg, care a câștigat medalia de bronz, Daniel Marian Sandu la categoria 65 kg si Denis Ioan Chirică la categoria 86 kg, ambii câștigători ai medaliilor de bronz.
 
Sportivii sunt pregătiți la CSM Constanța de următorii antrenori: Marian George Oancea, Cornelius Trucmel, Alina Ivan și Georgios Papazou.
 
Citește și:
Lupte CSM Constanța, pe primul loc în clasamentul pe cluburi la Cupa României
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii