Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
12:47 25 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

CSM Constanța Handbalistul Ionuț Nistor, printre cei mai buni marcatori în meciul cu Ucraina

ro

17 Oct, 2022 16:27 2113 Marime text


În meciul de handbal România – Ucraina 34-26, contând pentru preliminariile Campionatului European din 2024, au marcat și doi dintre reprezentanții CSM Constanța: Ionuț Nistor – de cinci ori, iar Gabriel Ilie – de două ori.

După o lungă perioadă de refacere în care Ionuț Nistor a lipsit din angrenajul echipei de club, jucătorul Constanței a fost printre cei mai buni marcatori în meciul României cu Ucraina, în care a înscris cinci goluri. Echipa naţională de handbal masculin a României, pregătită de Xavi Pascual, s-a impus în fața reprezentativei din Ucraina, scor 34-26, în al doilea meci din grupa 4 preliminară a Campionatului European din 2024, meci în care Gabi Ilie a marcat două goluri, iar Dani Vasile a fost folosit în rotația echipei, este mesajul CSM Constanța.

    
În continuare, România va întâlni Insulele Feroe (pe 8 şi 11 martie 2023), apoi va urma returul cu Austria (pe 26 aprilie) şi cu Ucraina (pe 30 aprilie). După două etape, România e pe locul doi în grupă, cu o victorie și o înfrângere. 
  
La Naționala de juniori a României, extrema de la CSM Constanța Teodor Ștefan a participat la un stagiu de pregătire în Egipt, în compania țării gazdă, pregătirea conținând și două meciuri, primul pierdut de tricolori (29-32), al doilea câștigat (34-33).
 
Sâmbătă, 22 octombrie, se va relua Liga Națională, cu etapa a 8-a, în care CSM Constanța va întâlni pe teren propriu CSM Bacău.

Sursa foto (cu rrol ilustrativ): Facebook (CSM Constanța)
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii