Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
11:08 27 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

CSM Constanța baschet Două victorii la București pentru jucătoarele din formația Under-16, care au urcat pe poziția secundă

ro

16 Jan, 2024 10:32 783 Marime text
 
Echipa feminină de baschet Under-16 a CSM Constanța a urcat pe locul doi în Grupa I-GVA, după un parcurs cu două victorii în cele trei meciuri disputate la turneul din capitală.
 
La București, în Sala „Octavian Dimofte“, fetele antrenate de Alina Șerban și Andreea Dragoș au deschis turneul cu o victorie în fața Sepsi SIC Sf Gheorghe, scor 64-58, au cedat în al doilea meci, cu Dan Dacian București, scor 49-71, și s-au impus în ultima partidă, cu CSM Sportul Studențesc București, scor 65-44.
 
În actualul sezon, jucătoarele de pe litoral au nouă victorii în cele 14 meciuri disputate, fiind în această fază a Campionatului Național pe locul 2 în grupă, cu 13 puncte. În Grupa I, CSM Constanța a înregistrat până acum cinci victorii în opt partide.
 
Clasamentul arată astfel: 1. CS Olimpia București – 16p, 2. CSM Constanța – 13p, 3. ACS Dan Dacian București – 13p, 4. ACS Sepsi SIC Sf. Gheorghe – 13p, 5. CS BBB Raptors Berceni – 9p, 6. CSM Sportul Studențesc București – 8p.   
 
La sfârșitul lunii ianuarie, CSM Constanța U-16 va întâlni Raptors Berceni și liderul Olimpia București.
 
Sursa foto: Facebook (CSM Constanța Baschet)
 
Citește și:

 
CSM Constanța baschet
Echipa Under-14, pe locul doi în clasament după turneul de la Brașov
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii