Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
05:13 19 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

CSM Constanța a achiziționat un voleibalist originar din zona Caraibelor. A semnat chiar de ziua sa!

ro

27 Sep, 2022 15:50 1661 Marime text
 
Echipa de volei CSM Constanța a anunțat primul transfer international, un jucător originar din Santa Lucia, Tevin Ferrel St Jean, acesta semnând un contract pe un sezon cu gruparea de pe litoral chiar de ziua sa!  
 
Tevin Ferrel St Jean a mai jucat pentru Castêlo da Maia, în Portugalia, iar începutul carierei europene l-a petrecut în campionatul Greciei, pentru Filippos Veroias, Elpis Ampelokipon, M.G.S. AE Komotinis sau Panachaiki Patras.
 
Jucătorul originar din zona Caraibelor va juca pentru prima dată în Divizia A1 a României.
 
CSM Constanța îl sărbătorește, cu ocazia zilei de naștere, și pe Florin Voinea, directorul sportiv al secției.
 

E alături de voleiul din Constanța de ani de zile, fiind unul dintre antrenorii constănțeni cu experiență în cupele europene. S-a alăturat Clubului Sportiv Municipal Constanța încă de la începuturi, punând bazele secției de volei, răspunzând pozitiv și naționalei României, fiind cooptat în staff-ul tehnic al naționalei masculine de volei în această stagiune, una care pentru România a fost un real succes calificându-se la EuroVolley 2023. Astăzi îl aniversăm pe Directorul Sportiv al secției de volei, Florin Voinea! La mulți ani, coach Voinea!, este mesajul CSM Constanța.  


Sursa foto: Facebook (CSM Constanța)
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii