Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
16:25 26 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

CS Năvodari, învinsă pe teren propriu de Griviţa Bucureşti

ro

22 May, 2021 15:58 3504 Marime text
  • Gazdele au condus la pauză cu 18-7, dar formaţia din capitală a întors scorul în partea secundă.

Stadionul „Flacăra” din Năvodari a găzduit astăzi meciul de rugby dintre gazdele de la CS Năvodari şi Griviţa Bucureşti, contând pentru etapa a şasea a Diviziei Naţionale de seniori.

Partida s-a încheiat cu victoria oaspeţilor, scor 25-23, după ce formaţia din Năvodari a condus la pauză cu 18-7!

În partea secundă, Griviţa a întors scorul, la un moment dat aflându-se în avantaj cu 25-18.  

Gazdele au început în forță, au condus cu 18-0 și păreau că se îndreaptă spre o victorie lejeră.

La pauză, CS Năvodari a condus cu 18-7, dar repriza secundă a adus în prim-plan echipa oaspete, care a reușit să revină pe tabelă și să obțină o victorie puțin scontată cu 25-23.

Pe final, CS Năvodari s-a aflat în ofensivă, căutând punctele victoriei, dar Grivița a rezistat asaltului, câștigând o partidă echilibrată, se arată pe site-ul oficial al CS Năvodari.


Pentru gazde au înscris Sebastian Agapie - un eseu, Adrian Părălește - un eseu, Andrei Ciubotariu – un eseu şi Cristian Văcaru - o transformare, o lovitură de pedeapsă și un dropgol, iar Grivița a punctat prin Alex Oancea - un eseu, Andrei Șerban - un eseu, Alexandru Mircea - un eseu şi Ștefan Pătrașcu - două transformări și două lovituri de pedeapsă.

 

RC Grivița reușește surpriza acestei etape din DNS. Bucureștenii înving, în deplasare, la Năvodari, cu 25-23, pe vicecampioana competiției, CS Năvodari. Este a doua victorie în deplasare pentru RC Grivița, după cea de la Alba Iulia, în acest sezon competițional, se arată pe pagina de Facebook a Federaţiei Române de Rugby.


PRECIZĂRI:

Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Sursa foto: captură Youtube
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii