Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
22:22 25 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

CS Năvodari, eliminată de Unirea Slobozia din Cupa României

ro

08 Sep, 2021 20:01 2460 Marime text
 
 
 
  • Formaţia de Liga a 4-a a fost învinsă de o echipă din Liga a 2-a. 

Aventura echipei de fotbal de Liga a 4-a CS Năvodari s-a încheiat în faza a patra naţională a competiţiei, în care echipa pregătită de Constantin Funda şi Florin Adam a fost învinsă, astăzi, de un adversar dintr-un eşalon superior, Liga a 2-a, Unirea Slobozia.  

Partida s-a jucat la Năvodari, iar echipa ialomiţeană, care e neînvinsă până acum în campionat, s-a impus cu 6-0 (1-0), calificându-se astfel în 16-imi, etapă din care vor juca şi echipele din Liga 1.

Au marcat C. Turcu (8), A. Traşcu (54 - din penalty), G. Lazăr (63), Eavaz (82), Vl. Suciu (84 - din penalty) şi S. Ivan (90+2).

Au evoluat:

CS Năvodari: E. Zaharia - E. Năstase, Evdochim, G. Acasandrei, A. Bujor, Romașcanu, Chehaia, Crecan, Decu, Ciornea, Fiţa.
 
Rezerve: Lipovanu - Fl. Roman, Beu, P. Dragu, D. Radu, R. Lazăr, R. Ștefan, C. Cazan
 
Unirea Slobozia (antrenor, Adrian Mihalcea): Poiană - Ibrian, Vl. Suciu, G. Lazăr, D. Mihai, Trașcu, M. Lemnaru, M. Matei, G. Ivan, D. Radu, Turcu.
 
Rezerve: Ciupercă - Greu, Cruceru, Bolohan, I. Dinu, Dorobanțu, Eavaz, D. Dragomir.
 
În ciuda înfrângerii, performanţa echipei din Năvodari în această ediţie a Cupei rămâne, formaţia de Liga a 4-a având un parcurs lung şi de apreciat în competiţie, cu trei victorii în faza naţională, dintre care două pe teren contra unor echipe din Liga a 3-a şi Liga a 2-a. 

PRECIZĂRI
 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Sursa foto: Facebook (AJF Constanța)
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii