Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
04:44 19 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

CS Năvodari, campioană, în premieră, în Divizia Națională de seniori la rugby! (galerie foto)

ro

18 May, 2019 16:25 2681 Marime text
Echipa de rugby CS Năvodari a realizat astăzi performanța de a deveni campioană în Divizia Națională de seniori, al doilea eșalon valoric din România!

La capătul unui sezon în care a fost cea mai bună din campionat, câștigând toate partidele disputate, echipa pregătită de Cristian Husea, Cornel Suciu și Virgil Năstase a susținut astăzi, la București, finala mare a întrecerii, în care a întâlnit Știința Petroșani.

CS Năvodari s-a impus cu 23-17 (13-0), devenind în premieră campioană în DNS, în care mai are două medalii de bronz și una de argint.

Formația de pe litoral a câștigat titlul în ultimele secvențe ale partidei, grație unui eseu transformat, într-un moment în care Știința conducea cu 17-16!

Pentru campioni au marcat Chiriac - un eseu, Ciubotariu - un eseu și Trandafir - 2 lovituri de pedeapsă, un drop-gol și 2 transformări.

Titul de campioană îi dă dreptul formației din Năvodari să evolueze în SuperLigă, eșalonul de elită al rugby-ului românesc.

Medaliile de bronz în DNS i-au revenit echipei RC Bârlad, care a dispus în finala mică de RC Grivița București cu 24-17.

Sursa foto: Facebook (romanian rugby federation)    
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii