Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
07:11 16 08 2022 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

CS Năvodari a promovat la prima echipă opt fotbalişti de la formaţia de juniori

ro

11 Mar, 2021 00:00 3044 Marime text
  • Echipa de seniori a CS Năvodari (antrenori, Constantin Funda şi Florian Adam) se pregăteşte în vederea sezonului 2021/2022 al Ligii a 4-a.
  • Anul trecut, în momentul întreruperii campionatului, din pricina pandemiei de coronavirus, formaţia era a doua în ierarhie.
  • Echipa de juniori a CS Năvodari este campioană judeţeană la juniori A1.
 
Programul de perspectivă al echipei de fotbal CS Năvodari, componentă a Ligii a 4-a a judeţului Constanţa, pune accent pe creșterea juniorilor și promovarea celor mai talentate elemente la formația de seniori.
 
Astfel, din echipa de juniori, care e campioană județeană la juniori A1, au fost promovați opt jucători la prima echipă: Marian Lipovanu (portar, născut în 2002), Eduard Zaharia (portar, 2001), Vlad Echim (fundaş dreapta, 2002), Robert David (fundaş dreapta, 2001), Eric Buruiană (fundaş central, 2002), Andrei Bujor (fundaş central, 2003), Robert Ştefan (fundaş stânga, 2002) şi Robert Lazăr (mijlocaş central, 2003).

Aceasta după ce alţi trei tineri fotbalişti de la CS Năvodari, Ionuţ Iscru, Gabriel Boicu şi Panaioti Dragu, au urcat o treaptă în carieră, fiind transferaţi la formaţii din Liga a 3-a. Ionuţ Iscru (născut în 2002, mijlocaş central) şi Gabriel Boicu (2001, mijlocaş pe ambele părţi ale terenului, dar şi în spatele vârfului) au ajuns la Gloria Albeşti, în timp ce Dragu Panaioti (2001, mijlocaş în spatele vârfului sau mijlocaş dreapta) a fost transferat la Înainte Modelu. Iscru şi Boicu sunt din Năvodari, iar Dragu e originar din Lumina. Toţi trei au jucat atât la echipa de juniori a CS Năvodari, dar şi la formaţia de seniori, a doua în ierarhie în momentul întreruperii campionatului, în 2020, din pricina pandemiei de coronavirus.
 

Liga a 4-a începe luna viitoare?

 
În această perioadă, echipa de seniori a CS Năvodari (antrenori, Constantin Funda şi Florian Adam) se pregăteşte în vederea sezonului 2021/2022 al Ligii a 4-a. Antrenamentele se fac pe stadionul „Flacăra” din Năvodari, dar și pe terenul sintetic „Chimia”, de lângă Sala Sporturilor. Se preconizează ca Liga a 4-a să înceapă luna viitoare. „Sunt discuții la nivelul Asociațiilor Județene de Fotbal din țară, pentru ca ediția viitoare a campionatelor Ligii a 4-a să poată debuta, după efectuarea testelor rapide pentru Covid-19”, se arată pe site-ul oficial al CS Năvodari.
 
Sursa foto (cu rol ilustrativ): Facebook (Florian Adam)
    
Citeşte şi:
 
Trei tineri fotbalişti de la CS Năvodari au ajuns la echipe de Liga a 3-a

 
 
Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?

Comentarii