Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
03:44 21 09 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

CS Mioveni - Farul Constanța Gheorghe Hagi - „Nu ne putem lua după rezultatul din prima etapă“ (VIDEO)

ro

20 Jul, 2022 13:38 1571 Marime text


Farul Constanța dispută vineri, 22 iulie, meciul din etapa a doua a Superligii, întâlnind în deplasare CS Mioveni.

Partida începe la ora 20.30.

Dacă „marinarii“ au câștigat în runda de debut, 2-1 pe teren propriu cu FCU Craiova 1948, ocupând locul patru în clasament, CS Mioveni a pierdut în deplasare cu o nou promovată, FC Hermannstadt, scor 0-3, formația argeșeană ocupând în clasament locul 16, ultimul.

Gheorghe Hagi, managerul tehnic al Farului, nu ia în calcul însă acest rezultat și a subliniat dificultatea întâlnirii.   

Întâlnim o echipă foarte disciplinată, omogenă, care știe să lupte, cu un antrenor cu mare experiență. A reușit să creeze un grup foarte bun, anul trecut s-au salvat fără probleme. În acest sezon, au început mai greu, dar nu ne putem lua după rezultatul din prima etapă. Pentru mine, importantă e munca de anul trecut. Am jucat cu ei și în pregătire, e o echipă grea, căreia îi desfaci cu dificultate sistemul defensiv. Stă foarte bine în teren, e disciplinată tactic. Are omogenitate, astfel că va fi foarte greu, cu siguranță. Va fi greu să marcăm, se apără bine. Sunt periculoși la faze fixe și foarte buni la atac rapid. Sperăm să ne adaptăm la teren și să facem un meci foarte bun, să câștigăm, așa cum ne dorim mereu, a declarat Hagi.  


Meciul de vineri a fost prefațat, din partea Farului, și de jucătorii Radu Boboc și Vlad Morar, ale căror declarații le găsiți mai jos.

Sursa foto: ZIUA de Constanța
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Vezi toate STIRILE VIDEO!

Ti-a placut articolul?

Comentarii