Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
12:25 19 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

CS Medgidia Radu Began, antrenor secund la echipa națională. Diana Ariton, convocată pentru meciurile din Golden League

ro

18 May, 2022 00:00 2807 Marime text

 
  • Tricolorele pregătesc participarea din Golden League, reunirea lotului tricolor fiind la Alexandria.
 
CS Medgidia are din nou reprezentare la echipa națională feminină de volei a României. De data aceasta e vorba de antrenorul Radu Began și de jucătoarea Diana Ariton.
 
Tricolorele pregătesc participarea din Golden League, reunirea lotului tricolor fiind la Alexandria. Dacă Diana Ariton va juca pe postul de centru, Radu Began, fost mare voleibalist, în prezent membru în staff-ul tehnic al CS Medgidia (alături de Florin Voinea), va fi pe banca tehnică a Naționalei, pe post de antrenor secund. „Este o mare onoare în cariera lui Radu Began să fie în această postură, după ce, ani la rând, a jucat pentru România. Îi susținem din suflet pe membrii echipei noastre și suntem alături de ei în această campanie!“, este mesajul CS Medgidia. 
 
România va debuta anul acesta în Golden League cu un nou selecționer, Guillermo Naranjo Hernandez, urmând ca, în vară, să aibă loc și calificările pentru Campionatul European. Programul meciurilor din Golden League este următorul: 24 mai - România - Ucraina, 25 mai - Ucraina - România, 28 mai - Ungaria - România, 8 iunie - România - Ungaria. Finala se va disputa în intervalul 17 - 19 iunie. 
 
PRECIZĂRI:
 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.
 
Sursa foto: Facebook (CS Medgidia)
 
Citește și:
 
Naţionala de volei a României, cu şase jucătoare de la CS Medgidia în lot, pentru campania din Golden League
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii