Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
07:59 25 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

CS Medgidia nu a reuşit să treacă de CSM Târgovişte, liderul clasamentului

ro

04 Apr, 2021 20:32 2529 Marime text
 
 
  • Echipa din judeţul Constanţa este calificată în primele patru formaţii ale campionatului, prinzând astfel trenul european.
 
Echipa feminină de volei CS Medgidia a disputat astăzi ultimul meci de la turneul Diviziei A1 găzduit de Medgidia, întâlnind CSM Târgovişte, liderul clasamentului.
 
Victoria i-a aparţinut echipei din Târgovişte, scor 3-0 (25-21, 25-22, 25-19).
 
CS Medgidia (antrenri, Florin Voinea şi Radu Began) este calificată matematic însă în primele patru echipe ale campionatului (cea mai bună performanţă din scurta istorie, de patru ani, a clubului) şi va evolua în cupele europene.  
 

Medgidia nu a reușit să o învingă pe lidera clasamentului, CSM Târgoviște, fiind învinsă cu scorul de 0-3, în ultimul meci al returului Diviziei A1 de volei feminin.
 
A fost multă muncă, dăruire și pasiune la fileu pentru voleibalistele noastre, care s-au ținut aproape de adversarele lor, în fiecare set disputat. Dorința de a învinge le-a unit extraordinar pe fete în teren, arătând un joc închegat, cu multe faze spectaculoase.
 
Pe final de fiecare set însă, Târgoviște scotea “tunurile” în atac și reușea să-și adjudece fiecare act în parte. Un meci pierdut, însă un deznodământ fericit.
 
Medgidia este pe locul 4 în clasament, din cele 12 echipe ale Diviziei A1 de volei feminin și merge în trenul mult visat, numit Europa.
 
Va fi un drum frumos, cu multe provocări, din care fetele speră să-și depășească limitele și imposibilul să devină acel posibil făcut cu multă muncă și pasiune.


 
Felicitări fetelor! Vă mulțumim pentru voleiul de calitate pe care ni-l arătați și mult succes pe mai departe!, este mesajul CS Medgidia.
 

Sursa foto: Facebook (CS Medgidia)
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii