Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
15:08 27 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

CS Medgidia întâlnește astăzi, acasă, în Cupa României, un adversar din Liga Națională

ro

05 Apr, 2022 10:22 1725 Marime text
 
  • În turul precedent, echipa din Medgidia a eliminat Politehnica Iași, scor 29-26 (13-11).
 
Echipa masculină de handbal CS Medgidia susține astăzi meciul din optimile de finală ale Cupei României, întâlnind pe teren propriu, în Sala Sporturilor „Iftimie Ilisei“ din Medgidia, de la ora 18.00, CSU din Suceava.
 
Dacă echipa gazdă ocupă locul șase în turneul play-off de promovare al Diviziei A (eșalonul secund al handbalului românesc), CSU din Suceava e pe poziția a șaptea în prima divizie (Liga Națională), cu trei etape înainte de finalul stagiunii.  
 

Handbalul vă dă întâlnire la un super meci din Cupa României, o partidă foarte interesantă și disputată, care nu merită ratată de publicul nostru! Prezența, susținerea și emoția ta vor contribui foarte mult în jocul «panterelor». Hai Medgidia!, este mesajul clubului din județul Constanța.

 
De cealaltă parte, CSU din Suceava revine pe litoral, după ce, duminică, a remizat în campionat, 19-19, la Constanța, cu HC Dobrogea Sud.   
 

Pornim cu prima șansă în această dispută pe care o vom trata cu maximă seriozitate. Despre echipa adversă știm că este o formație cu o medie de vârstă foarte scăzută, alcătuită din tineri de perspectivă. Ne așteptăm ca publicul din Medgidia să vină în număr mare la sală ca să-și încurajeze favoriții, așa cu procedează de fiecare dată. Ar fi extraordinar pentru noi să încununăm acest sezon foarte bun pentru noi cu o calificare în Final Four-ul Cupei României, a declarat antrenorul secund al grupării sucevene, Bogdan Șoldănescu.

 
În turul precedent, CSU din Suceava a eliminat CSU Galați, câștigând în deplasare cu 42-29 (20-15), în vreme ce echipa din Medgidia a trecut acasă de Politehnica Iași, scor 29-26 (13-11).
 
Tabloul complet optimilor de finală este:
 
Dinamo București – Potaissa Turda
CSM Sighișoara – Minaur Baia Mare
CS Medgidia – CSU din Suceava
Universitatea Cluj – CSM Vaslui
CSU Pitești – CSM Focșani 2007
CSA Steaua – SCM Poli Timișoara
CSM Făgăraș – CSM Bacău
HC Dobrogea Sud Constanța – CSM București (miercuri, 6 aprilie, de la ora 16.00, în direct la TVR2).
 
PRECIZĂRI:
 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.
 
Sursa foto: Facebook (CS Medgidia)
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii