Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
09:58 19 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

CS Medgidia a disputat ultimul meci din turneul play-off de promovare. Duel cu o echipă de pe podium (GALERIE FOTO)

ro

06 May, 2022 20:33 1805 Marime text
  • Formația din județul Constanța a întâlnit pe teren propriu CSM Oradea.

Echipa masculină de handbal CS Medgidia (antrenori, Ionuț Deli-Iorga și Adrian Georgescu) a încheiat astăzi evoluțiile din turneul play-off de promovare al Diviziei A, cu partida din etapa a 14-a, acasă cu CSM Oradea.

Confruntarea le-a revenit oaspeților (situați mai bine în clasament, pe podium - locul 3), scor 32-27 (16-12), CS Medgidia terminând turneul pe locul șase, din opt formații.   


Handbaliștii și-au luat astăzi, rămas bun, de la acest sezon, după un ultim meci jucat în fața propriilor suporteri, cu CSM Oradea. Deși au pierdut cu 27-32, Medgidia a încheiat stagiunea cu zâmbetul pe buze, în fața unui public minunat, care i-a fost aproape, în tot acest timp.
 
Cu o echipă formată aproximativ 75% din juniori, CS Medgidia a avut probleme de concentrare în faza de atac și a ratat câteva ocazii importante la poartă, care o puteau apropia mai bine de adversară.
 
«Am avut clar probleme de construcție în meci și câteva erori care ne-au fost decisive. Mulțumim însă publicului minunat, fără de care nu am fi reușit să răzbatem în acest sezon», a spus Ionuț Deli-Iorga, antrenorul CS Medgidia, după terminarea partidei
 
Medgidia a încheiat așadar acest play-off cu 18 puncte, după 6 victorii și 8 înfrângeri.
 
Le mulțumim băieților și antrenorilor pentru prestația din acest sezon și mai ales, pentru că au adus la Medgidia echipe mari, oferindu-ne momente frumoase, care ne-au unit pe toți, într-o mare familie, este mesajul CS Medgidia.

 
PRECIZĂRI:
 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Sursa foto: Facebook (CS Medgidia)
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii