Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
05:05 26 10 2021 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

CS Laguna Constanța Drapel uman! Activități sportive organizate cu ocazia Săptămânii Europene a Sportului (galerie foto)

ro

24 Sep, 2021 00:00 1085 Marime text

 
  • Evenimentul este organizat în cadrul Programului Național Sportul pentru Toți.
  • Săptămâna Europeană a Sportului este una dintre cele mai mari inițiative sportive din lume.
  • Are ca obiectiv conștientizarea importanței unui stil de viață activ pentru toată lumea și este concepută să le ofere oamenilor o trambulină către viața active.
 
La Constanța au început activitățile ocazionate de Săptămâna Europeană a Sportului, o inițiativă a Comisiei Europene menită să promoveze sportul și activitatea fizică în întreaga Europă sub motto-ul #BeActive.
 
Evenimentul este organizat de Direcția Județeană pentru Sport și Tineret Constanța, împreună cu Primăria Municipiului Constanța, Ministerul Tineretului și Sportului, Federația Română Sportul pentru Toți și cu structuri sportive constănțene, în cadrul Programului Național Sportul pentru Toți.
 
Evenimentele organizate de Clubul Sportiv Laguna Constanta și finanțate de Primaria Constanța sunt:
 
Plaja Blanco Beach Mamaia: 22, 23, 24 septembrie - orele 16.00 - 19.00
  • Fotbal, Handbal, Volei, Baschet, Rugby, Oină.
Plaja Reyna Constanța: 22, 23, 24 septembrie - orele 16.00 - 19.00
  • Arte marțiale, Judo, Atletism, Kaiac canoe, Yachting, paddleboarding, Jocuri marinărești
Lacul Tăbăcărie: 22, 23, 24 septembrie - orele 16.00 - 19.00
  • Kaiac canoe
Bulevardul Tomis:
  • 25 septembrie - orele 14.30 - formare drapel uman Plecare parcare - Sala Sporturilor
activități sportive - recreative și workshop
25 septembrie - ora 15.00.
 
„Indiferent de vârstă, mediu sau formă fizică, sportul este pentru toată lumea! La fel este și Săptămâna europeană a sportului, una dintre cele mai mari inițiative sportive din lume. #BeActive! Această inițiativă are ca obiectiv conștientizarea importanței unui stil de viață activ pentru toată lumea și este concepută să le ofere oamenilor o trambulină către viața activă! Sportul și activitatea fizică își aduc un aport semnificativ la sănătatea și bunăstarea cetățenilor europeni. Cu toate acestea, nivelul de activitate fizică în Europa este în prezent în stagnare și chiar în scădere în unele țări. Săptămâna europeană a sportului este un răspuns comun la această provocare, precum și un apel la acțiune. Vino să ne bucurăm de mișcare! Copil, elev, licean, părinte sau simplu participant, te așteptăm să-ți petreci timpul într-un mod plăcut în scop recreativ prin practicarea unui sport sau pur si simplu să te joci“, se arată într-un comunicat al CS Laguna Constanța. 
 
PRECIZĂRI:
 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Sursa foto: Facebook (CS Laguna Constanța)

 
Citește și:
 
Constanța
Cros în memoria lui Traian Petcu, în cadrul Săptămânii Europene a Sportului

Ti-a placut articolul?

Comentarii