Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
00:04 20 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Cristinel Dragomir n-a avut succes Elena Frîncu, membru în Biroul Federal al Federației Române de Rugby

ro

08 Feb, 2013 22:09 2607 Marime text

rugby.jpgConstănțeanca Elena Frîncu, fosta directoare a Direcției Județene pentru Sport și Tineret, a fost aleasă ieri membru în Biroul Federal al Federației Române de Rugby.

Frîncu a acces de pe poziția a doua dintre cei cinci candidați, cu 55 de voturi (primul a avut 69). Președinte al FRR a devenit Alin Petrache, care își continuă mandatul. Petrache a fost singurul candidat la această funcție, el fiind ales în unanimitate. Pentru postul de vicepreședinte a candidat și șeful RCJ Farul Constanța, Cristinel Dragomir, care nu a avut însă succes, fiind ultimul înte cei patru doritori ai acestui post.

Dragomir a strâns 15 voturi, cel dinaintea sa având 58. Pentru postul de membru în Biroul Federal din partea Asociațiilor Județene își depusese candidatura și reprezentantul Constanței, Florian Constantin, care și-a anunțat însă retragerea, în plen.

Sursa foto: frr.ro

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii

  • Popescu 09 Feb, 2013 14:55 Cum poate sa fie aleasa o pensionara inaintea oamenilor de rugby care pot intradevar sa ajute acest sport. Jos palaria pentru ce a realizat aceasta doamna dar acum e timpul sa se odihneasca , daca era la handbal mai intelegeam ,dar la rugby?Mi se confirma ca in Romania totul e posibil .