Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
17:45 28 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Copiii participă, la Cumpăna, la cursuri gratuite de inițiere în fotbal, în proiectul „Hercules“ (GALERIE FOTO)

ro

26 Oct, 2022 13:32 1286 Marime text


În perioada 24 - 29 octombrie 2022, pe durata vacanței școlare, Ministerul Sportului desfășoară cea de-a doua ediție a Proiectului „HERCULES”, un program destinat atragerii copiilor către sport, care oferă elevilor cu vârste între 6 și 15 ani cursuri gratuite de inițiere în diferite discipline.

Proiectul se bazează și pe o serie de colaborări instituționale încheiate de Direcţia Judeţeană Pentru Sport și Tineret Constanța, care vor susține buna desfășurare a cursurilor și pregătirii, în condițiile unei depline siguranțe.

Și Cumpăna participă în proiect, copiii participând cu bucurie la cursuri de fotbal.

Mici, dar cu visuri mari. Cursul gratuit de inițiere în sportul rege continuă cu succes la Clubul Sportiv Victoria Cumpăna, unde micii ucenici ai lui 𝐇𝐞𝐫𝐜𝐮𝐥𝐞𝐬, talentați și dornici să învețe tainele fotbalului, l-au cucerit pe antrenorul Vasilică Cristocea, care le-a transmis:

«Fotbalul înseamnă spirit de echipă - respect pentru joc, pentru coechipieri și pentru spectatori. Toate acestea, împreună cu multă muncă și talent, duc la performanță».  

Mulțumim pentru susținere domnului ministru al Sportului, Eduard Novak, și întregii sale echipe din Ministerul Sportului, doamnei primar Mariana Gâju și echipei sale din Primăria comunei Cumpăna, precum și domnului director Ion Răuță! Felicitări părinților care își îndrumă copiii la sport și mișcare, este mesajul DJST Constanța.

 
PRECIZĂRI:
 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.
 
Imaginile au fost preluate de pe pagina de Facebook „Direcția Județeană pentru Sport și Tineret Constanța“.

Citește și:

Constanța. Ediția a doua a proiectului „Hercules“
Cursuri gratuite pentru inițierea copiilor în diferite discipline sportive
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii