Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
10:34 26 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Constanța Veteranii Farului i-au învins pe cei ai lui FC Național la Memorialul „Gică Barbu“ (GALERIE FOTO + VIDEO)

ro

26 Feb, 2023 18:40 3514 Marime text


Sala Sporturilor „Simona Amânar“ din Constanța a găzduit, astăzi, Memorialul „Gică Barbu“, eveniment fotbalistic dedicat memoriei fostului jucător și antrenor Gheorghe Barbu, decedat în 2021 la numai 53 de ani.

În cariera sa, Gică Barbu a jucat și la Farul Constanța, și la FC Național, iar veteranii celor două cluburi s-au întâlnit astăzi pe litoral, înte-un meci în amintirea lui Barbu, organizat de FC Farul Old-Boys (președinte, Stelian Carabaș), în colaborare cu promotorul Adrian Troscenco. 

La eveniment au fost prezenți și soția, și băiețelul fostului fotbalist.

Înainte de începerea partidei, s-a ținut un moment de reculegere, iar apoi micul Barbu și Dimitri Carabaș (fiul lui Stelian Carabaș) au dat startul simbolic al partidei. Soția și fiul celui ce a fost Gheorghe Barbu au primit câte un tricou de la Farul și FC Național cu numărul 5 (al lui Gheorghe Barbu) și o minge de fotbal.   

Partida i-a revenit Farului cu 7-3 (4-1).

În lotul „marinarilor“ pentru acest meci s-au regăsit Mihai Moraru – Cosmin Pașcovici, Marius Axinciuc, Florin Pătrașcu, Florin Lungu, Cristian Mihăilă, Stelian Carabaș, Georges Mihai, Lucian Mălăele, Gică Butoiu, Vasilică Cristocea, Ionel Boghițoi și Dimitri Carabaș, care e junior la una dintre grupele Farului.  

De la FC Național nu au lipsit Paul Ștefănescu – Gabriel Cânu, Boris Keca, Ciprian Mozacu, Gigel Coman, Marian Savu sau Cătălin Liță.

Golurile Farului au fost marcate de Mălăele (3), Mihăilă (2), Stelian Carabaș și Lungu.  

Partida a fost arbitrată de constănțenii Claudiu Marcu și Alexandru Filip, ambii componenți ai lotului primului eșalon. 

Sursa foto: ZIUA de Constanța
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Vezi toate STIRILE VIDEO!

Ti-a placut articolul?

Comentarii