Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
14:39 25 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Constanța Răzvan Florea, candidat pentru funcția de vicepreședinte al Federației Române de Triatlon

ro

04 Nov, 2020 00:00 5002 Marime text
  • Fostul mare înotător Răzvan Florea a cucerit, în 2004, la Atena, prima (și singura, până acum) medalie olimpică a natației masculine românești.


Biroul Federal al Federației Române de Triatlon convoacă Adunarea Generală Ordinară de Alegeri vineri, 7 noiembrie a.c., cu începere de la ora 10.00, în Sala Polivalentă din incinta Complexului Olimpic Sydney 2000 de la Izvorani.

Cu ocazia acestui eveniment, vor fi aleși președintele Federației, cei doi vicepreședinți, cei opt membri simpli în Biroul Federal, cenzorului Federației și președintele Comisiei de Apel. Pentru funcția de vicepreședinte s-au înscris patru persoane, una dintre ele fiind constănțeanul Răzvan Florea, care a fost propus de clubul Atena Triathlon Constanța. Ceilalți trei candidați sunt Dumitru Aurelian Blănaru (propus de CSM Brăila), Viktor Klosz (H2O Tg. Mureș) și Sorin Mihail Boriceanu (Energy Club).
 

Medaliat olimpic în 2004, la Atena

Fostul mare înotător Răzvan Florea, cel care, în 2004, la Atena, a cucerit prima (și singura, până acum) medalie olimpică a natației masculine românești (bronz la 200 m spate), candidează pentru un nou mandat de vicepreședinte al Federației Române de Triatlon, el ocupând această funție și în prezent. În vârstă de 40 de ani, Răzvan Florea (cetățean de onoare al municipiului Constanța) a cucerit în cariera sa, pe lângă bronzul olimpic, nenumărate alte medalii la competițiile interne și internaționale de anvergură, fiind și triplu medaliat la Campionatul European. După încheierea activității competiționale, a înființat la Constanța, în 2013, un bazin și o școală de înot, cu numele Atena Sport Club, în amintirea marelui său succes de la JO 2004. Sportivii ASC au realizat multe performanțe sportive, iar Răzvan Florea și structura sa sportivă s-au implicat și în organizarea multor evenimente și competiții sportive, atât de natație, cât și de triatlon.

Sursa foto: ZIUA de Constanța


Citește și:

Constanța Răzvan Florea, la 40 de ani. Imagini de colecție cu medaliatul olimpic la natație (galerie foto)
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii