Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
12:43 23 07 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

„Constanța Padel Open 2024“ Circuitul Internațional Regional Prut Padel Tour, în premieră pe litoral

ro

20 Jun, 2024 11:27 603 Marime text


Circuitul Internațional Regional Prut Padel Tour ajunge, la finalul acestei săptămâni, în premieră pe litoral.

În perioada 22-23 iunie 2024, Padel Club Constanța, cu sediul la Mamaia, își va deschide larg porțile pentru jucători cu renume din padelul național, care vor concura inclusiv cu oaspeți de peste hotare la „Constanța Padel Open 2024“.

Padel este un mix între tennis și squash. 

Jucători și jucătoare deja tradiționali în Circuitul Profesionsit al României și-au făcut apelul de participare la primul turneu organizat vreodată pe litoralul românesc, precum Horia Nedelcu, Lander Del Cura, Vlad Ștefănescu, Dușan Perez, Quix, Denis Emelianov, Alex Godo.

Nu vor lipsi și cele mai bune jucătoare, Renata Ursu, Elisa Săraru, Alina Alexandrescu, Sonia Duță, Bianca Ailincăi sau Nadia Costin.

Turneul debutează sâmbătă, chiar de la ora 8.00, cu partidele din primele faze ale profesioniștilor de la Masculin, Feminin și Mixt, iar semifinalele și finalele sunt programate după ora 15.00.

Duminică, în a doua zi a turneului, în concurs vor intra jucătorii de la liga a doua masculină și amatorii, după același format, cu ora de start de la 8.00.

Turneul face parte din Categoria Gold a Circuitului Prut Padel Tour și oferă campionilor de la fiecare divizie câte 300 de puncte în PPT Ranking, iar celorlalți participanți, în descreștere, din 10 în 10 puncte.

Clasamentul PPT este important pentru a obține calificarea la turneul Masters Prut, care se desfășoară în fiecare an în luna decembrie, pentru a desemna cei mai buni jucători ai sezonului. 

Citește și:

PADEL MANIA CUCEREȘTE ROMÂNIA
Sportul practicat de peste 5 milioane de oameni în 18 țări ale lumii ajunge în România, pe plaja Cucharacha din Mamaia

 
Firme Constanța
Schimbări la nivelul obiectului secundar de activitate al Padel Club SRL
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii