Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
08:09 27 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Constanța Micii sportivi, pe teren la festivalul de rugby organizat în memoria lui Matei Rotaru (GALERIE FOTO)

ro

25 Jun, 2022 22:50 2826 Marime text
 
  
  • Cu ocazia evenimentului de pe stadionul „Mihai Naca“, participanții i-au cinstit memoria fostului campion național de juniori, dar și tatălui său, Nicolae Rotaru, fost director al LPS „Nicolae Rotaru“.
 
 
În jur de 200 de copii, cu vârste cuprinde între 8 și 14 ani, au participat astăzi, pe stadionul „Mihai Naca“ din Constanța, la un festival de mini-rugby, organizat de ACS Tomitanii Constanța (președinte, Cristian Cojocaru) în memoria fostului rugbyst Matei Rotaru, decedat prematur, la numai 44 de ani.
 
Cu ocazia acestui eveniment comemorativ, participanții i-au cinstit memoria fostului campion național de juniori, dar și tatălui său, Nicolae Rotaru, fost director al LPS „Nicolae Rotaru“, la festivalul de mini-rugby fiind prezentă și familia celor doi.
 
La memorial au luat parte mici rugbyști de la ACS Tomitanii, Dragonii Constanța, CS Medgidia, Steaua București, CS Olimpia, CS Năvodari, CS Mihail Kogălniceanu, Victoria Cumpăna, CSO Ovidiu și Palatul Copiilor Ilfov.
 
Nu au lipsit nici foști colegi de la Școala Sportivă 2 ai lui Matei Rotaru, foști internaționali (ca Florian Constantin, Gheorghe Varga, Sorin Trancă, Opriș Florea, Cătălin Sasu), dar și actualul director al LPS „Nicolae Rotaru“ Constanța, Andrei Szemerjai.
 
Matei Rotaru a fost și asistent universitar la catedra de drept și sociologie a Facultății de Drept, Științe Administrative și Sociologie de la Universitatea „Ovidius Constanța“.
 
PRECIZĂRI:
 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.
 
Sursa foto: Cristian Cojocaru și Facebook (Teodor Voinea) 
 
Citește și:

Constanța
Festival de rugby în memoria fostului sportiv și cadru universitar Matei Rotaru, decedat la numai 44 de ani. „Mereu cu gândul la el!“
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii