Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
13:22 25 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Constanța Helmut Duckadam și Mihail Majearu, prezenți la deschiderea expoziției „Tricouri de legendă“

ro

07 Jun, 2021 13:29 3305 Marime text

 
  • Expoziția găzduiește tricouri ale jucătorilor celebri ai reprezentativei de fotbal a României, dar și alte materiale cu însemnele echipei naționale.  
 
Expozița „Tricouri de legendă“, o colecție de peste 70 de tricouri purtate de jucători celebri ai echipei naționale de fotbal a României în ultimii 50 de ani, a fost deschisă astăzi la Constanța.

La eveniment au fost prezenți și foștii mari fotbaliști Helmut Duckadam și Mihail Majearu, cei doi având și întâlniri cu fanii și oferind autografe.

Am fost invitat împreună cu Mihail Majearu la Constanța la această expoziție, mai ales că în câteva zile începe Campionatul European de fotbal. A mai fost un eveniment similar la București, unde s-au expus tricouri. Unele sunt chiar foarte valoroase, a declarat Helmut Duckadam.



O zonă a expoziţiei este dedicată altor materiale cu însemnele echipei naționale, precum bilete şi programe de meci de la întâlniri celebre ale tricolorilor, medalii, fotografii sau fanioane, multe dintre acestea fiind vechi de peste 80 - 90 de ani.

PRECIZĂRI
 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.
 
În secţiunea Galerie Foto găsiţi mai multe imagini de la eveniment. Sursa foto: ZIUA de Constanța
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii