Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
13:39 19 01 2019 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

UPDATE. Constanța. Baschet 3 la 3. Calificări la Euro Meciurile au fost mutate din Piațeta Perla în Sala Sporturilor

ro

30 Jun, 2018 14:04 563 Marime text
Astăzi a debutat la Constanța FIBA 3X3 Europe Cup Qualifier, turneu de calificare la Campionatul European de baschet 3 la 3.

Eveniment important în baschetul internaţional 3 la 3, întrecerea se derulează şi la masculin, şi la feminin, participând 21 de echipe (12 la masculin, 9 la feminin) reprezentând 19 ţări.

Turneul este prevăzut a se desfășura în Piațeta Perla din Mamaia, unde a și început, dar, din pricina ploii, nu s-au putut juca acolo decât trei partide din sesiunea de dimineață: Olanda - Israel 13-17, Elveţia - Slovacia 19-7 (la feminin) şi Croaţia - Irlanda 16-9 (la masculin), confruntările mutându-se apoi, după o pauză de câteva ore, în Sala Sporturilor din Constanța, în acest moment fiind în desfășurare în această locație.

Turneul se derulează și mâine, când se speră ca vremea să permită desfășurarea la Piațeta Perla.   

Atât la fete, cât şi la băieţi, România este calificată din oficiu la turneul final, astfel că evoluţiile de la Constanţa vor reprezenta o bună verificare înaintea turneului final al Campionatului European, care se va desfăşura în luna septembrie a acestui an, la Bucureşti.

UPDATE 2: 

Organizatorii au anunțat că meciurile au revenit în Piațeta Perla din Mamaia.  

Revenim pe terenurile de afară pentru sesiunea de după amiază, care începe la ora 17.00. Să sperăm că vom avea mai mult noroc decât dimineața, a fost anunțul oficial. 


UPDATE 1:

Cu puțin timp în urmă, s-a încheiat meciul feminin Israel - Lituania, israeliencele impunându-se cu 17-14. 

Sursa foto: 1 - captură Youtube, 2 - Facebook (Asociația Județeană de Baschet Constanța) 

Ti-a placut articolul?

Comentarii