Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
03:04 25 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Conferință de presă cu subiectul SSC Farul Constanța. Participă Decebal Făgădău, Horia Țuțuianu, Ciprian Marica și Lorand Balint

ro

18 Jun, 2019 19:43 4759 Marime text
S-au stabilit data și ora conferinței de presă la care Ciprian Marica, finanțatorul SSC Farul Constanța, îi va avea alături, într-o întâlnire în care se va vorbi despre viitorul clubului de fotbal, pe reprezentanții autorităților locale - primarul Constanței, Decebal Făgădău, și pe președintele Consiliului Județean Constanța, Horia Țuțuianu.

Potrivit unui anunț al SSC Farul, conferința va avea loc joi, 20 iunie, de la ora 13.00, în sala „Remus Opreanu“ de la Prefectura Constanța, iar la eveniment va participa și  Lorand Balint - Managing Director la Publicis Sport & Entertainment.

Vin veștile bune! Joi are loc conferința de presă la care vor participa Decebal Făgădău - Primarul Municipiului Constanța, Horia Țuțuianu - Președintele Consiliului Județean Constanța, Ciprian Marica - finanțatorul clubului FC Farul Constanța și Lorand Balint - Managing Director at Publicis Sport & Entertainment. Împreună pentru Farul!, este mesajul de pe pagina de Facebook a SSC Farul.

 
Zilele trecute, pe site-ul oficial al SSC Farul Constanța se arăta:

Ciprian Marica a dezvăluit că există promisiunea clară din partea Primăriei Municipiului Constanţa şi Consiliului Judeţean Constanţa că, în zilele următoare, vor organiza împreună o conferinţă de presă în cadrul căreia îşi vor anunţa implicarea în proiectul de a readuce echipa la nivel de performanţă“, s-a arătat pe site-ul oficial al SSC Farul zilele trecute.


Iar într-un interviu acordat site-ului clubului, Ciprian Marica preciza, printre altele:

Când am preluat echipa, acesta a fost gândul meu, ca împreună cu toţi constănţenii să readucem Farul acolo unde îi este locul, pe prima scenă a fotbalului românesc. Și mai mult decât atât, proiectul a fost gândit din start pe termen lung, cu dorinţa clară de a face performanţă la cel mai înalt nivel. Important este ce se va întâmpla acum, pentru că ne aflăm în faţa unui moment decisiv pentru viitorul clubului. Atât Primăria Constanţa, cât şi Consiliul Judeţean Constanţa au promis că în zilele următoare vom organiza împreună o conferinţă de presă în cadrul căreia vor anunţa că autorităţile locale se vor implica şi vor sprijini echipa şi astfel se va lămuri situaţia.


Sursa foto: ZIUA de Constanța
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii