Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
04:07 27 07 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Condusă la pauză cu cinci goluri, CS Medgidia a revenit şi a câştigat derby-ul cu CSM Alexandria

ro

22 Jan, 2021 17:47 2203 Marime text
 
 
  • În urma acestui succes, formaţia din Medgidia este lider solitar în clasament.
 
 
Echipa masculină de handbal CS Medgidia a obţinut un succes deosebit, astăzi, la Cluj-Napoca, la turneul Diviziei A, seria B.
 
Prima în ierarhie, formaţia de pe litoral a întâlnit echipa de pe poziţia secundă,CSM Alexandria, cele două formaţii având înaintea partidei acelaşi număr de puncte, 12, după ce câştigaseră toate cele patru partide de până atunci.
 
CS Medgidia şi-a menţinut invincibilitatea şi după această confruntare, pe care, la capătul unei reprize decunde debordante, a câştigat-o cu 27-23, după ce la pauză era condusă cu 16-11!  
 

Mare, Victorie, mare!
Medgidia a învins CSM Alexandria cu scorul de 27-23, într-un meci în care motivația jucătorilor de a câștiga a atins cote maxime.
După ce a fost condusă la pauză cu un avans de 5 goluri, scor 11-16, Medgidia a tras din greu să-și învingă mult experimentata adversară. A revenit spectaculos în meci și golurile au început să curgă.
Cimpu, Hodorogea, Moroșanu și Mureșeanu au fost definitorii în meci, marcând cele mai multe puncte.
Este a doua victorie pentru băieții antrenati de Adrian Georgescu și Ionuț Deli-Iorga la ultimul turneu din cadrul turului de campionat, se arată pe pagina de Facebook a CS Medgidia.

 
În urma acestui succes, formaţia din Medgidia este lider solitar în clasament, distanţându-se la trei puncte (15-12) de CSM Alexandria.
 
În etapa a şasea, CS Medgidia joacă sâmbătă, 23 ianuarie, de la ora 12.40, cu CSM Bucureşti II (locul 4, cu 9 puncte).

Sursa foto: Facebook (CS Medgidia)
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii