Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
03:37 26 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Competițiile Miss & Mister Fitness România și Fitness Challenge, la Mamaia

ro

09 Jul, 2022 00:00 2031 Marime text
 Ediția de anul trecut a Miss & Mister Fitness România s-a desfășurat tot la Mamaia

 
  • Disciplina Fitness Challenge este un circuit de șase exerciții cu durata de două minute fiecare (număr maxim de repetări posibile) și pauză de două minute între ele.
 
Două importante competiții naționale din domeniul fitness-ului se vor desfășura pe litoral, la Mamaia, la jumătatea lunii viitoare, cu mai puțin de 20 de zile înaintea Campionatului Național de culturism și fitness pentru cadeți, juniori, seniori și masters, întrecere programată la Sibiu, între 31 august și 4 septembrie.
 
Cele două întreceri sunt Miss & Mister Fitness România (13 -14 august) și Fitness Challenge (13 august), a doua competiție înscriindu-se în 2022 Romanian Fitness Challenge Tour, serie deschisă, la Constanța, în premieră națională, de concursul Ogen Gym Fitness Challenge.   
 
„În luna august, Federația Română de Culturism și Fitness împreună cu Pro Nutrition, Viking Gym și Primăria Municipiului Constanța vor organiza Miss & Mister Fitness România, unul din cele mai importante evenimente care se va desfășura la malul Mării Negre si Fitness Challenge Romania“, se arată pe pagina de Facebook a Federației Române de Cultuism și Fitness.
 
La Miss & Mister Fitness România disciplinele de concurs sunt: mens physique juniori mici (16-20 ani) - Open, mens physique juniori mari (21-23 ani) - Open, Womens Bikini Fitness junioare - Open, mens physique 179 cm, mens physique +179 cm, Womens Bikini Fitness 166 cm, Womens Bikini Fitness +166 cm, Fit pairs - Open, Womens Wellness Fitness - Open. Taxa de înscriere este de 100 de lei la prima categorie și 50 de lei la a doua categorie. Toți sportivii trebuie să fie legitimați la cluburi afiliate la Federația Română de Culturism și Fitness. Pe secțiuni, overall, la Womens Wellness Fitness, mens physique și  Womens Bikini Fitness, se acordă Trofeul Miss Wellness Fitness / Mister Fitness / Miss Bikini Fitness și câte 1.000 de lei.
 
Disciplina Fitness Challenge este un circuit de șase exerciții (Pull Ups, Jefferson Squat, Dips, Lunges, Snatches, Sit Ups) cu durata de două minute fiecare (număr maxim de repetări posibile) și pauză de două minute între ele. Totalul repetărilor efectuate reprezintă scorul final, pe baza căruia se stabilește clasamentul. Concursurile sunt deschise tuturor categoriilor de sportivi și sportive.
 
Ediția de anul trecut, a doua, a Miss & Mister Fitness România s-a desfășurat tot la Mamaia, în luna august. Titlul de „Miss Fitness România“ i-a revenit Dianei Pivniceru, de la CS Farul Constanța, în timp ce „Mister Fitness România“ a fost desemnat Andrei Drulea, legitimat la Teleorman Alexandria. „Competiția a fost un succes! Mă bucur că există un interes crescut pentru această categorie competițională în țara noastră și că am putut astfel să venim în întâmpinarea acestei necesități“, a precizat Gabriel Toncean, președintele Federației Române de Culturism și Fitness. La întrecere au participat peste 60 de sportivi. „Competitorii au fost bine pregătiți și remarcăm și numărul lor, mare pentru două discipline de concurs“, a punctat și Dan Pandelea, președintele ACS Power Gym Constanța și membru în Biroul Federal al FRCF.
 
PRECIZĂRI:
 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.
 
Sursa foto: Federația Română de Culturism și Fitness
 
Citește și:
 
La Constanța s-a organizat prima competiție oficială de Fitness Challenge din România (GALERIE FOTO)
  
La aproape 71 de ani, Vasile Șerban, culturistul fenomen, sfidează vârsta
„Sunteți de acord că sportul face minuni?“ (galerie foto)
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii