Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
23:24 25 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Competiții interne și internaționale, în weekend, pentru sportivii CSM Constanța. Handbaliștii, primul meci oficial acasă în 2023

ro

10 Feb, 2023 10:24 1464 Marime text
 
 
 
Sfârșit de săptămână cu întreceri interne, dar și internaționale pentru sportivii de la CSM Constanța.
 
Baschet
 
Calificați în premieră în turneul Final 8 al Cupei României, baschetbaliștii de pe litoral vor evolua contra rapidiștilor, din postura de gazde ale turneului găzduit de Sala Sporturilor „Simona Amânar“ din Constanța. Turneul se desfășoară între 11 și 15 februarie, iar CSM Constanța joacă sfertul de finală cu Rapid București sâmbătă, 11 februarie, de la ora 17.15.
 

„Echipa antrenată de Alexandru Olteanu și Valentin Boian are nevoie, mai mult decât oricând, de susținerea suporterilor și mizează pe tribune pline la meciul care o poate duce, pentru prima dată, în semifinalele competiției!“, este mesajul CSM Constanța.

 
Tinerii baschetbaliști antrenați de Bogdan Ivanovici, Mario Takacs Sixt și Vladimir Mihai participă la cel de-al doilea turneu al sezonului în European Youth Basketball League – EYBL U20, care este organizat în acest weekend la Budapesta. Vor fi meciuri cu echipele maghiare Honved Budapesta (vineri, 10 februarie, ora 11.00) și TSE Basket (sâmbătă, 11 februarie, ora 11.00), cu englezii de la Oasis BA (sâmbătă, ora 19.00) și cu Dinamo București (duminică, 12 februarie, ora 11.00). Lotul CSM Constanța este alcătuit din: Robert Cosmeanu, Rareș Moise, Călin Vlad, Mario Ignat, Cezar Unitu, Vlad Ichim, George Marinescu, Rareș Croitoru, Sergiu Drăghici, Andrei Dobre, David Secăreanu, Mihai Călințaru, Andrei Călințaru, Andrei Constantin, Denis Pață.
 
Volei 
 
Voleibaliștii CSM Constanța joacă pe terenul campioanei! Duelul CSM Arcada Galați - CSM Constanța, contând pentru etapa a 17-a a Diviziei A1, are loc sâmbătă, 11 februarie, de la ora 18.30.
 

„Băieții antrenați de Răzvan Parpală vor avea unul dintre cele mai grele meciuri din acest sezon, dar merg la Galați cu un moral excelent, după victoria de acasă contra Zalăului“, se arată pe pagina de Facebook a clubului de pe litoral.

 
Victorioase la Brașov și Galați, în primele meciuri din acest an, cadetele CSM Constanța au o nouă deplasare în program. Voleibalistele antrenate de Bianca Ioana Cojocaru și Vanesa Deșliu vor evolua pe terenul liderului Seriei B, CSȘ 2 Can & Power București, în derby-ul primelor două clasate din faza a II-a a campionatului - Elita. Meciul este sâmbătă, 11 februarie, de la ora 13.00.
 
Handbal
 
A venit și momentul primului meci oficial din 2023 la Sala Sporturilor pentru handbaliștii CSM Constanța. După un debut cu dreptul la Oradea, echipa antrenată de George Buricea și Ionuț Pușcașu va da piept cu Minaur Baia Mare, într-o adevărată finală pentru locul 2 în Liga Națională. Derby-ul etapei a 17-a, CSM Constanța - CS Minaur Baia Mare, se joacă duminică, 12 februarie, de la ora 17.30.
 

„Băieții noștri vor alături de ei o sală plină care să-i poarte spre victorie!“, sunt invitați fanii la meci.

 
Tinerii handbaliști antrenați de Enis Murtaza au început seria meciurilor din faza a doua a Diviziei A, Play-off Tineret. CSM Constanța DivA va juca în deplasare cu ACS HC Buzău, în etapa secundă din Seria B, duminică, 12 februarie, de la ora 11.00, în Sala Romeo Iamandi din Buzău.
 
Încep meciurile oficiale pentru juniorii II de la CSM Constanța. Handbaliștii antrenați de Ionuț Pușcașu vor evolua în deplasare, cu CSȘ Medgidia, în etapa a 8-a a Campionatului Național, vineri, 10 Februarie, de la ora 13.00, în Sala Iftimie Ilisei din Medgidia.
 
După ce au câștigat la scor primul meci al anului, juniorii I, pregătiți de Enis Murtaza, vor evolua pe terenul echipei CSM Ploiești, în etapa a 9-a a Campionatului Național. Meciul se joacă sâmbătă, 11 februarie, de la ora 12.00, în Sala Olimpia din Ploiești.
 
Judo
 
Sportivii secției de judo a CSM Constanța intră pe tatami la „European Open Sofia 2023“, turneu de seniori organizat, în perioada 10-12 februarie, de Sofia, capitala Bulgariei. David Fodor și Vlad Topală, antrenați de Radu Florin Luca, vor participa la categoriile 81 kg și +100 kg. Tot în acest weekend, reprezentanții clubului de pe litoral vor lupta pentru medalii la Campionatul Național Under-18, de la Craiova.
 
Tenis de masă
 
Echipele CSM Constanța sunt angrenate, în acest weekend, în returul Diviziei B al Campionatului Național de seniori. Băieții vor juca la Bistrița, în formula Cristian Grigore, Cristian Chiriță, Bogdan Iacob, Victor Carabaș, iar fetele - la Moinești, cu ambele echipe care evoluează în eșalonul secund, CSM 1 (Alina Zaharia, Elena Zaharia, Denisa Urîtu) și CSM 2 (Camelia Mitrofan, Bianca Mei-Roșu, Andreea Teglaș). Antrenori sunt Viorel Filimon, Anamaria Sebe și Cristian Grigore.
 

Succes, tuturor sportivilor noștri! Hai, Constanța!, este mesajul CSM Constanța.

 
Sursa foto: CSM Constanța
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii