Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
01:27 08 05 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Claudiu Marcu a susținut la Farul Constanța un curs de instruire în privința deciziilor de arbitraj (GALERIE FOTO)

ro

11 Mar, 2022 15:23 2489 Marime text
  • La acțiune au participat jucătorii formației, precum și staff-ul tehnic al echipei de pe litoral.

Astăzi s-a desfășurat, la stadionul Central al Academiei Hagi, de la Ovidiu, un curs de instruire în privința arbitrajului, susținut de constănțeanul Claudiu Marcu, desemnat pentru această acțiune de Comisia Centrală a Arbitrilor (CCA). 

Au participat jucătorii formației Farul Constanța, precum și staff-ul tehnic al echipei de pe litoral, iar, așa cum se menționează pe site-ul oficial al clubului, subiectul acestei acțiuni a fost instruirea, clarificarea, interpretarea și aplicarea corectă a regulamentului în timpul jocului, inclusiv în momentele în care va fi necesară sau nu intervenția VAR în luarea unor decizii.

În acest sens, pentru exemplificare s-au folosit imagini video prin care s-au explicat situațiile în care se impune acordarea unui fault, a unui henț, a unui cartonaș galben sau roșu, fault, henț, dar și diverse alte momente din timpul unei partide. 

Cursul a fost interactiv, iar componenții echipei noastre au intervenit în unele momente pentru a solicita explicații suplimentare, este mesajul Farului.


PRECIZĂRI:
 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.
 
Sursa foto: Farul Constanța
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii