Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
23:46 28 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Ciprian Bălănescu participă la Beach Run, crosul popular din cadrul Triathlon Challenge Mamaia

ro

28 Aug, 2015 00:00 1754 Marime text
Triathlon Challenge, cel mai mare triatlon din Europa de Est şi din Balcani, integrează anul acesta crosul popular „Beach Run“. Sâmbătă, 5 septembrie, începând cu ora 18.30, promenada şi plaja din Mamaia se vor transforma în piste de alergare pentru iubitorii sportului.

Distanţa de 4 km este accesibilă pentru orice vârstă şi nivel de pregătire si, cu toate că va exista un sistem de cronometrare, scopurile principale ale evenimentului sunt distracţia şi voia bună în familie şi alături de prieteni. „«Beach Run» este un eveniment care îşi propune să le ofere pasionaţilor de sport ocazia de a alerga împreună cu rudele, prietenii şi sportivii de top pe care i-au susţinut în timpul cursei de triatlon. Având în vedere că se va desfăşura pe malul mării, este un prilej de distracţie şi relaxare şi pentru turişti, localnici şi oricine îşi doreşte să petreacă o sâmbătă seară activă la mare!”, a declarat Vlad Stoica, preşedintele ACS Smartatletic.

La cros vor participa şi sportivi de performanţă, precum Ciprian Bălănescu, campionul naţional la triatlon si duatlon. „În timpul zilei, voi participa la Triathlon Challenge, proba olimpică, iar crosul de seară va fi o alergare lejeră, de refacere, şi un prilej de a alerga alături de susţinătorii mei. Îi invit şi pe ceilalţi concurenţi să mi se alăture împreună cu familiile şi prietenii”, a spus Ciprian.
Ca la orice competiţie sportivă profesionistă, toţi concurenţii vor primi un kit de participare, ce va conţine număr de participare, cip de cronometrare şi tricou tehnic de alergare. Toţi cei care trec linia de finish vor fi aşteptaţi cu medalii.

Înscrierea se poate face online pe site-ul oficial 
www.trichallenge.ro/beachrun.

Sursa foto: Facebook (Ciprian Bălănescu) 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii