Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
13:07 20 04 2021 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Cinci medalii pentru România, la Campionatele Balcanice de cros de la Berane

ro

10 Nov, 2019 16:16 869 Marime text

România a cucerit cinci medalii, una de aur, două de argint şi două de bronz, sâmbătă, la cea de-a 63-a ediţie a Campionatelor Balcanice de cros de la Berane (Muntenegru), potrivit site-ului Federaţiei Române de Atletism, informează agerpres.ro.

Singura medalie de aur a fost obţinută de echipa de junioare, în componenţa Mădălina Sârbu, Angela Olenici, Helen Păcurariu Nagy, Georgiana Simion.

Medalii de argint au câştigat echipa feminină de senioare, în alcătuirea Adelina Bălţoi, Julia Augsburger, Ibolya Torok, Ana Rodean, şi de echipa masculină de tineret Under-23, compusă de Laviniu Chiş, Adrian Garcea, Marius Turcu, Mihai Cochior.

Medaliile de bronz au fost adjudecat de junioara Mădălina Sârbu, la individual, şi de echipa feminină de tineret Under-23, compusă din Claudia Prisecaru, Cristina Bălan, Oana Ivăncescu şi Anita Zaro.

Echipa masculină de juniori (Mihai Dumitru, Raul Dan, Lucian Ştefu, Mihai Poponea) a terminat pe locul 5, ca şi echipa masculină de seniori (Ionuţ Dumitru, Laszlo Kanizsay, Gheorghe Nicolae, Robert Sevciuc).

România a participat la Campionatele Balcanice de cros cu un lot de 24 de atleţi.


Sursa foto: Agerpres.ro

Ti-a placut articolul?

Comentarii