Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
23:20 26 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

CFR Cluj - Farul Constanța Gică Hagi - „Vom avea meci dificil, dar sperăm să atingem un nivel de joc ridicat“ (VIDEO)

ro

29 Apr, 2022 14:08 3553 Marime text
  • Formația din Gruia conduce ierarhia cu 48 de puncte (cu două mai multe decât a doua clasată, FCSB), în timp ce Farul se află pe locul cinci, cu 28 de puncte.

Farul Constanța dispută duminică, 1 mai, meciul din etapa a șaptea a turneului play-off din Liga 1, întâlnind în deplasare, de la ora 21.30, CFR Cluj, campioana en-titre și liderul actual al clasamentului.

Formația din Gruia conduce ierarhia cu 48 de puncte (cu două mai multe decât a doua clasată, FCSB), în timp ce Farul se află pe locul cinci, cu 28 de puncte.

Va fi un meci puternic, împotriva unui adversar pragmatic și experimentat, care e pe primul loc și își dorește să câștige campionatul. Cu siguranță, vom avea o partidă dificilă. Sper să avem o prestație foarte bună, să ne ridicăm nivelul, ca atunci când am jucat acasă cu CFR, foarte bine. Ne-am luptat cu ei. Echipa clujeană joacă mult vertical, e periculoasă la faze fixe și în atacul pozițional și cel rapid, a declarat Gheorghe Hagi, managerul tehnic al Farului.  


La Farul nu vor juca sigur Jefte Betancor (accidentat) și Adrian Petre (suspendat), iar Ionuț Larie (cu probleme medicale) este incert, având șanse mici să joace. Bradley de Nooijer nu s-a antrenat două zile, dar se pare că va fi bun de joc.
 
Meciul de duminică a fost prefațat, astăzi, din partea Farului, și de tinerii fotbaliști Eduard Radaslavescu și Constantin Grameni, ale căror declarații le găsiți mai jos.

PRECIZĂRI
 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.
 
Sursa foto: Farul Constanța
  
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Vezi toate STIRILE VIDEO!

Ti-a placut articolul?

Comentarii