Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
22:00 12 06 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Cel mai tânăr vlăstar al formaţiei Mica scrimeră Violeta Chiriţă, de la Victoria Cumpăna, pe locul opt la Campionatul Naţional

ro

28 Jun, 2019 00:00 2209 Marime text

La Campionatul Naţional de scrimă pentru copii, întrecere care s-a desfăşurat la Bucureşti, sportiva Violeta Chiriţă, de la Victoria Cumpăna, a ocupat locul opt în proba individuală de sabie, categoria de vârstă 8-9 ani.

Evoluţia micuţei sportive a fost una apreciată. „Echipa de sabrere, sub îndrumarea antrenorului Sebastian Bezem, reprezentând CS Victoria Cumpăna, a defilat pe planșe cu cel mai tânăr vlastar al formaţiei, Violeta Chiriţă. Cu o voință de fier si cu emotii greu încercate de la reprezentarea colegilor, mica sabreră se întoarce acasă ocupând locul 8. A trecut in eliminări de adversara Andrada Donisei, reprezentând CSM Unirea Slobozia, cu 8-0, dar a pierdut clasarea pe podium în faţa adversarei care s-a clasat pe locul 2, Mara Popa, de la ACSS Voinţa Buftea. Succes în tot ceea ce faceţi şi fie ca în urma eforturilor depuse atât de copii, cât și de antrenor, rezultatele să fie pe măsură! Felicitări sabrerilor Clubului Sportiv Victoria Cumpăna și antrenorului Sebastian Bezem pentru rezultatele obținute si pentru seriozitatea de care au dat dovadă!“, se arată pe pagina de Facebook Ştiri Cumpăna.

La Campionatul Naţional de la Victoria Cumpăna au concurat şi alţi sportivi, precum Flavius Popa, Ionuţ Traşcă, Ştefan Somandru, Matei Sporea (la categoria de vârstă Under-13), Darius Catană (la U-11), Sara Orban, Daria Orban, Mădălina Adam sau Adriana Taran.

Sursa foto: Facebook (Ştiri Cumpăna)
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii