Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
12:53 18 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

„Ce meci frumos!“ CSU Neptun - CSU Știința București, partidă de infarct. Aruncare de la 7 m apărată în ultima secundă

ro

19 Oct, 2019 18:01 2046 Marime text
Derby-ul etapei a șaptea a Diviziei A de handbal feminin, seria B, CSU Neptun Constanța - CSU Știința București, în care s-au întâlnit primele două clasate, s-a încheiat nedecis, astăzi, pe litoral, scor 20-20, după ce ospetele au avut la pauză un avans de patru goluri, 10-6!

Finalul de meci a fost interzis cardiacilor. Formația din capitală a avut șansa de a se impune în ultima secundă, când, la 20-20, a beneficiat de o aruncare de la 7 m, dar portarul constănțean a apărat!

Partidă de infarct la Constanța în ultimul meci al etapei. CSU Neptun Constanța termină la egalitate cu CSU Știința București, 20-20, după ce la pauză oaspeții conduceau 6-10. În ultima secundă, la 20-20, CSU Știința București a avut o aruncare de la 7m pe care portarul nostru Emanuela Ivașcu a apărat-o! Ce meci frumos au prestat ambele echipe! CSU Neptun rămâne invincibilă grație portarilor și unei reprize secunde foarte bune!, se arată pe pagina de Facebook a CSU Neptun.


Formația de pe litoral (antrenori, Ion Ivan și Lăcrămioara Ilie) și Știința București sunt singurele neînvinse în serie, cu câte cinci victorii și un egal în șase partide, CSU Neptun ocupând locul întâi grație golaverajului superior.

Clasament: 1. CSU Neptun – 16p, 2. CSU Știința București – 16p, 3. HC Dinamo București – 9p, 4. CSM București DivA – 9p, 5. Danubius Călărași – 9p, 6. ACS Sc. 181 SSP București – 3p, 7. Spartac UNEFS București – 0p.  
 

HC Dobrogea Sud II, victorie în deplasare


În întrecerea masculină a Diviziei A, seria B, astăzi, HC Dobrogea Sud II a jucat în deplasare cu CSM București DivA, în etapa a șasea, iar victoria le-a aparținut oaspeților, scor 36-31 (18-15). În urma acestui succes, echipa de pe litoral a acumulat nouă puncte și a urcat în clasament de pe locul cinci pe trei. Prima poziție este ocupată de CS Medgidia, cu 15 puncte, grație câștigării tuturor celor cinci meciuri jucate.    
 
Sursa foto (cu rol ilustrativ): ZIUA de Constanța  
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii