Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
20:19 16 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Cât costă biletele de intrare la meciul Farul Constanța - CFR Cluj. Primele două clasate se duelează la Ovidiu

ro

10 Jan, 2023 00:00 2243 Marime text
 

 
  • Cele două formații sunt despărțite în clasament de un punct, iar, în tur, Farul s-a impus la Cluj-Napoca.
 

Arena principală a bazei Academiei Hagi, de la Ovidiu, găzduiește luni, 23 ianuarie, de la ora 20.00, derby-ul lunii în Superligă, dintre primele două clasate, Farul Constanța și CFR Cluj.
 
Partida face parte din etapa a 22-a a sezonului regular, prima din 2023. Cele două formații sunt despărțite în clasament de un punct (45-44), iar, în tur, Farul s-a impus la Cluj-Napoca cu 3-1 (A. Pitu 35, L. Munteanu 63 și 88 / Malele 10 - penalty).
 
Prețul biletelor de intrare pentru meciul de peste două săptămâni este următorul: 100 de lei - la tribuna 0, 80 de lei - la tribuna 1, 60 de lei - la tribuna 2 și 30 de lei - la peluze. Tichetele se pot achiziționa online, de pe site-ul bilete.ro, dar și din rețeaua de magazine bilete.ro: Germanos, Vodafone, Inmedio&Relay și Poșta Română. De asemenea, biletele se pot procura de la Pop-up Store-ul Farul deschis în City Mall Constanța, începând cu 10 ianuarie, dar și de la Farul Cafe, din incinta bazei Academiei Hagi. În ziua jocului, casele de bilete de la stadion se vor deschide începând cu ora 18.00, iar accesul fanilor în stadion va fi permis de la ora 18.30. Copiii sub 7 ani au intrarea gratuită însoțiți de un părinte.
 
După o săptămână de antrenamente la Constanța, Farul va disputa marți, 10 ianuarie, de la ora 13.00, primul meci amical din acest an. Formația de pe litoral va întâlni, la Buftea, o altă prim-divizionară, FC Argeș. Până la reluarea Superligii, Farul va mai disputa un meci amical, cu Cerno More Varna, sâmbătă, 14 ianuarie, de la ora 14.30, la stadionul central al bazei Academiei Hagi, de la Ovidiu.
 
PRECIZĂRI
 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.
 
Sursa foto: Farul Constanța
 
Citește și:
 
Sondaj de opinie
Cum credeți că se va încheia meciul Farul Constanța - CFR Cluj, din prima etapă a anului 2023 în Superligă?
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii