Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
06:00 27 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Carol Popa, de la CSM Constanța, primul sportiv din istoria Federației Române clasat în top 10 Europe Triathlon

ro

31 Aug, 2022 14:45 1792 Marime text
 
 
 
Cupa Europeană de juniori la triatlon, întrecere desfășurată la Izvorani, i-a prilejuit lui Carol Popa, de la CSM Constanța, clasarea pe un onorant loc șase.

Sportivul de pe litoral este primul din istoria Federației Române de Triatlon clasat în Top 10 Europe Triathlon, pe locul opt.

De asemenea, în proba de ștafetă mixtă de la Cupa Europeană, România a ocupat locul șase, având în componență și doi sportivi de la CSM Constanța: Carol Popa și Raul Petre (antrenor, Cristian Doicescu).

Raul Petre și Vlad Catană, tot de la CSM Constanța, s-au clasat pe locul 47 și respectiv 52. Raul a fost primul român ieșit de la înot, a fost în primul pluton fiind implicat apoi într-o căzătură la bicicletă pierzând timp prețios. La feminin, Ilona Ioan, sportiva de la CSM Constanța născută în 2006, a încheiat pe locul 32, este mesajul CSM Constanța.

 

Cupa Europeană de Juniori de la Izvorani a fost o competiție cu un nivel competițional foarte ridicat, țările puternice din triatlonul European fiind atrase de calitatea organizării și de locație, Complex Sportiv Navasart un loc foarte bun pentru a organiza o astfel de competiție, se arată pe site-ul oficial al Federației Române de Triatlon.


Sursa foto: Facebook (Federația Română de Triatlon)
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii